سلام دوستای خوب ما یه کارگاه کلوچه راه اندازی کردیم بعد از 9 ماه دوندگی موفق شدیم گرفتن کد بهداشتی خیلی مشکل بود اما بالاخره گرفتیم. محصولمون یک نوع کلوچه سنتی تو سایز کوچیک با بسته های 20 تایی هست. چطور میتونم بازاریابی کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام
خدا رو شکر
خدا رو بی نهایت شکر
ان شاالله پربرکت باشه براتون
خیلی خوشحال و هیجان زده شدم وقتی اینو خوندم.
الحمدالله
تصویر محصول، محل تولیدی، میزان تولید، قیمت و ... رو بفرمایید
ممنون سهیل جان نمیدونم اجازه دارم اینجا این کا رو انجام بدم یا خصوصی براتون بفرستم؟
(04-24-2016 11:21 PM)صباا نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستای خوب ما یه کارگاه کلوچه راه اندازی کردیم بعد از 9 ماه دوندگی موفق شدیم گرفتن کد بهداشتی خیلی مشکل بود اما بالاخره گرفتیم. محصولمون یک نوع کلوچه سنتی تو سایز کوچیک با بسته های 20 تایی هست. چطور میتونم بازاریابی کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
برای بازاریابی ، از اینترنت میتونید استفاده کنید و در سایت های نیازمندیها تبلیغ رایگان ثبت کنید و هر روز بروز کنید و تا در گوگل ایندکس بشین و پیج 1 گوگل بیاین. و همینطور تبلیغ در شبکه های اجتماعی مثل : تلگرام ، اینستاگرام و...
بازاریابی بعدی در روزنامه همشهری هست که قیمتش خیلی مناسب هست و میتونید در روزنامه درخواست نمایندگی فعال در سراسر کشور بدین ( اگه روزنامه همشهری نیاز به کمک داشتین من آشنا دارم و میتونم براتون تخفیف بگیرم )
بازاریابی محیطی هست که از طریق تراکت و همچنین پخش تراکت در فروشگاههای موادغذایی و پخش های موادغذایی هست.
از کدوم شهر هستین ؟
موفق باشین
شبیه چیزی که میگی من جدیدا دیدم. همش 1000 تومنه. توش نمی دونم حدود 12-15 تا فکر کنم کلوچه کوچیک نارگیلی هست و بسته بندی پاکتی خیلی خوبی هم داره و واقعا به صرفه هست.
بهترین کار می دونی چیه؟ اولا باید واقعا خوشمزه باشه - بسته بندی هم شیک. قیمت هم همین 1000 و به صرفه باشه. یعنی حجم کلوچه ها نسبت به قیمت زیاد باشه. بعد با دست فروشا صحبت کن ازت بخرن. همین دست فروشا که تو خیابون کلوچتو بگیرن دستشون داد بزنن کلوچه 1000 کلی تبلیغه برات. بعد هم باید یکی یکی مغازه ها و دکه های روزنامه رو بری و بازاریابی کنی.
ولی : بعد یه مدت چیزی حدود 2-3 ماه مردم از این مدل خسته میشن احتمالا باید با خلاقیت یه مدل خوشمزه و به صرفه دیگه بدی بیرون.
و همچنین نکته مهم اینه که اگر کلوچت بگیره به سرعت کله گنده های کلوچه سازی میان و ازت کپی میکنن. اینو به وضوح در مورد یک مدل کلوچه خرمایی 6 تایی که یه مدت خیلی مد پر شده بود می دیدم که چندین کارخونه همون شکلی دادن بیرون. کپ هم فقط طرح گرافیکشون فرق داشت.
حتما بسته بندی رو مد مظر قرار بدید اگه بتونید به صورت تعداد دو تایی هم تولید کنید خیلی خوبه که مثلا 500 فروش باشه!
دوما باز بسته بندی مد نظر قرار بدید!
میتونید خودتون یا شخص دیگه ای به ویزیت مغازه ها بپردازه و اینطور هم بفروشید!
از من میشنوید به چند کارخانه کلوچه پزی سر بزنید و از تجربیاتشون استفاده کنید!