سلام
----------------------------------------------------------------------------
توانایی ها
برنامه نویسی php انجام دادم و چند پروژه پیاده سازی کردم
طراحی قالب سایت به صورت ریسپانسیو با bootstrap
برنامه نویسی اندوید ولی تا الان به صورت حرفه ای شروع نکردم
انجام پروژه های دانشجویی تحت وب توسط php
عیب یابی و نصب ویندوز و .... در منزل مشتری
اسمبل کردن سیستم(تا حدودی بلدم ولی مغازه یا جایی شاگردی نکردم که یاد بگیرم به صورت یه حرفه)
مبلغ 30 الی 40 میلیون توانایی مالی
----------------------------------------------------------------------------
اول اینکه خیلیا پیشنهاد دادن که برو شرکت برنامه نویسی کار کن و حقوق خوبیم میدن،من نمیخوام برای دیگران کار کنم.میخوام برای خودم کار کنم و تو شهر خودم کار کنم وگرنه تو تهران پیشنهاد کار شده بهم و اینکه علاقه شدیدی دارم که در زمینه تحصیلیم کار کنم وگرنه کارهای زیادی بهم پیشنهاد شده که علاقه ای بهشون ندارم.
یک ماه دیگه خدمتم تموم میشه و میخوام کارو شروع کنم،من در استان مازندران شهر ساری میخوام یه مغازه راه اندازی کنم،رشته تحصیلی:مهندسی نرم افزار،اجاره مغازه 15 الی 20 متری تقریبا بین 500 تا 1 میلیون
-----------------------------------------------------------------------------
1) به نظر شما در این وضع بازار مغازه سخت افزار کامپیوتر بزنم و کارهای نرم افزاری هم انجام بدم و طراحی سایتم در وقت آزادم انجام یدم.به نظر شما فروش لپ تاپ بهتر جواب نمیده؟
2)با این توانایی مالی من بهتر است چه مغازه ای بزنم؟کامپیوتری یا لپ تاپی؟
3)اصلا وارد این حرفه بشم یا نه؟
4)به نظر شما میانگین در آمد ماهانه چقدره؟البته بجر 6 ماه تا یک سال اول که تا جا بیوقتی
ممنون از صبر و حوصله در پاسخگویی.حتما تشکر میشود از دوستانی که راهنمایی می کنند
سلام محسن
خدا رو شکر سلامتی، سواد و مهارت داری و سرمایه مالی برای شروع هم داری، الحمدالله
پیشنهاد من :
کارهاتو به دو دسته تقسیم کن :
-فروش : فروش سخت افزار
-خدمات : خدمات نرم افزاری، برنامه نویسی و سایر خدمات
فروش :
واردکننده یا عمده فروش سخت افزار پیدا کن نزدیکت؛ ساری یا تهران که نزدیک هم هست بهت. ببین فروش چی سوددهی بیشتری داره برات؛ با اون شروع کن، یک عدد از هر کالا بگیر و برای کالاهایی که الزامی به تهیه و قرار دادن در فروشگاه یا دفترت نیست، کاتالوگ تهیه کن. کم کم که درآمد داشتی، فروشگاهتو پر کن از محصولات. اما سعی کن اول با چیزی شروع کنی که فروش بیشتر و سوددهی بیشتری داشته باشه برات. اگر هم توانایی شو داشتی، حسابی سخت افزار بچین. اما انبار نکن چیزی رو. هر سفارشی که گرفتی، از تامین کننده ت می خری و تحویل مشتریت می دی.
خدمات :
برای خدمات هم که آگهی و تراکت بده و روش خیلی کار کن. خدمات سوددهی بیشتری برات داره.
سایت هم برای خودت راه اندازی کن و فروشگاه آنلاین هم داشته باشی خوبه.
برای انتخاب محل فروشگاه یا دفترت، دقت کن. خیلی مساله ی مهمیه.
شاید جایی دو برابر پول بدی، اما فروشت بیشتر باشه.
سعی کن اجاره ی کمتری بدی که هزینه های ماهانه ت کمتر باشه. پول پیش بیشتر بدی بهتره.
اگر صلاح دونستی، قسمتی از فروشگاهتو به یک نفر بسپار که لوازم جانبی یا همچین چیزی بیاره و بفروشه تا فروشگاهت کاملتر باشه و روی معروف شدن فروشگاهت هم تاثیر داره.
موفق باشی
(04-24-2016 03:12 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام محسن
خدا رو شکر سلامتی، سواد و مهارت داری و سرمایه مالی برای شروع هم داری، الحمدالله
پیشنهاد من :
کارهاتو به دو دسته تقسیم کن :
-فروش : فروش سخت افزار
-خدمات : خدمات نرم افزاری، برنامه نویسی و سایر خدمات
فروش :
واردکننده یا عمده فروش سخت افزار پیدا کن نزدیکت؛ ساری یا تهران که نزدیک هم هست بهت. ببین فروش چی سوددهی بیشتری داره برات؛ با اون شروع کن، یک عدد از هر کالا بگیر و برای کالاهایی که الزامی به تهیه و قرار دادن در فروشگاه یا دفترت نیست، کاتالوگ تهیه کن. کم کم که درآمد داشتی، فروشگاهتو پر کن از محصولات. اما سعی کن اول با چیزی شروع کنی که فروش بیشتر و سوددهی بیشتری داشته باشه برات. اگر هم توانایی شو داشتی، حسابی سخت افزار بچین. اما انبار نکن چیزی رو. هر سفارشی که گرفتی، از تامین کننده ت می خری و تحویل مشتریت می دی.
خدمات :
برای خدمات هم که آگهی و تراکت بده و روش خیلی کار کن. خدمات سوددهی بیشتری برات داره.
سایت هم برای خودت راه اندازی کن و فروشگاه آنلاین هم داشته باشی خوبه.
برای انتخاب محل فروشگاه یا دفترت، دقت کن. خیلی مساله ی مهمیه.
شاید جایی دو برابر پول بدی، اما فروشت بیشتر باشه.
سعی کن اجاره ی کمتری بدی که هزینه های ماهانه ت کمتر باشه. پول پیش بیشتر بدی بهتره.
اگر صلاح دونستی، قسمتی از فروشگاهتو به یک نفر بسپار که لوازم جانبی یا همچین چیزی بیاره و بفروشه تا فروشگاهت کاملتر باشه و روی معروف شدن فروشگاهت هم تاثیر داره.
موفق باشی
ممنون از راهنماییتون.اون 4تا سوالو میتونید واضح تر جواب بدید؟
پاسخ پرسش هات به خودت بستگی داره
به نظر من اگر علاقه و توانایی شو داری و تحقیق کنی و کارتو خوب شروع کنی، می تونی موفق بشی
در مورد درآمدت هم کسی نمی تونه نظری بده. چون بستگی به عملکردت و بازار داره.
کاری نیست که بگی مشتری نداره؛ مخصوصا خدماتی که می تونی ارائه بدی.
دقت کن که قیمت هات خوب باشن، تنوع محصول داشته باشی، محل خوبی انتخاب کن، دکور و ... خوب باشه، روابط عمومی خوب و ...
خدمات می تونی سوددهی خیلی بیشتری برات داشته باشه. می تونی برای شروع، بدون فروشگاه و دفتر کار کنی. تراکت و تبلیغات پیامکی و ... کن.
سرمایه ی مالی داری و توانایی و مهارت هم داری، معقول و سنجیده پیش برو و مشورت کن قدم به قدم تا ان شاالله کسب و کار خوبی راه اندازی کنی و برکت بده به زندگیت.
نظر شما راجب اورژانس کامپیوتری چیه؟برای شروع نیاز به مغازه هم نداره.با کارت ویزیت و تراکت میشه شروع کرد.تو شهر ما که چیزی با این اسم وجود نداره.به نظرتون جواب میده؟
(04-27-2016 04:02 PM)mohsenghasemi نوشته شده توسط: [ -> ]نظر شما راجب اورژانس کامپیوتری چیه؟برای شروع نیاز به مغازه هم نداره.با کارت ویزیت و تراکت میشه شروع کرد.تو شهر ما که چیزی با این اسم وجود نداره.به نظرتون جواب میده؟
اتفاقا کار خوبیه
چون کمترین هزینه رو داره برات به نسبت سایر انتخاب هات،
اما درآمد خوبی داره
روش تبلیغاتی خوب انتخاب کن
و محتوای تبلیغات هم خوب باشه
زمان و محل انجام تبلیغات رو با دقت انتخاب کن.
برای تبلیغات مشورت کن
(04-27-2016 08:57 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ] (04-27-2016 04:02 PM)mohsenghasemi نوشته شده توسط: [ -> ]نظر شما راجب اورژانس کامپیوتری چیه؟برای شروع نیاز به مغازه هم نداره.با کارت ویزیت و تراکت میشه شروع کرد.تو شهر ما که چیزی با این اسم وجود نداره.به نظرتون جواب میده؟
اتفاقا کار خوبیه
چون کمترین هزینه رو داره برات به نسبت سایر انتخاب هات،
اما درآمد خوبی داره
روش تبلیغاتی خوب انتخاب کن
و محتوای تبلیغات هم خوب باشه
زمان و محل انجام تبلیغات رو با دقت انتخاب کن.
برای تبلیغات مشورت کن
خب شما مشورت بده دیگه.ممنون
پخش کارت ویزیت و تراکت در میدان اصلی شهر و پیش دانشگاه ها و جلوی مرکز کامپیوتر شهر چطوره؟
اینم نمونه کارت ویزیت طراحی شده برای این کار
به نظرتون خوبه؟
ممنون میشم عیب ها و ایراداتشو بگید
روی کارت ویزیت
پشت کارت ویزیت
![[تصویر: 0ug1_back.jpg]](http://uupload.ir/files/0ug1_back.jpg)
طراحی کارتت خوبه
زمینه ی شماره تماس رو تیره تر کن یا از رنگ دیگه ای استفاده کن
اگر نصف شب یکی زنگ بزنه، می ری خونه ش برای انجام کارهای کامپیوتری؟ نوشتی 24 ساعته! الزامی برای این کار نیست.
اگر زمستان پارسال این مشورت رو کرده بودی، بهت پیشنهاد می دادم تقویم دیواری و رومیزی چاپ کنی و به شرکت ها و منازل ببری.
اما حالا که زمانش گذشته ؛
کارت ویزیت و تراکت رو کسی نگه نمی داره وقتی در خیابون بدی، می ندازنش کف خیابون. کارت ویزیت رو بده کسی که جالب باشه و زبون داشته باشه؛ بهش بگو وقتی می دی به کسی، بهش بگه : "همین الان بذار تو جیبت، یه روزی نیازمند اورژانس می شی". بعد محکم بایسته جلوی طرف تا بذاری تو جیب یا کیفش. البته بدون درگیری و ...
شاید به نظرت مسخره بیاد یا الزامی به این کار نباشه؛ اما اگر از دور بایستی و نگاه کنی و قضاوت کنی بین این که صرفا یکی کارت ویزیت بگیره دستش یا این کارو انجام بده، چه قدر فرق می کنه. بعد از بین همینایی که کارت رو گذاشتن تو جیبشون یا کیفشون، چند درصدشون بعدا بهت زنگ می زنه و این سود، نتیجه ی همون کاره.
ارسال پیامک انبوه در سطح شهرتون هم خوبه؛ البته مهم محتوای پیامکه. روی اون هم فکر کن و مشورت کن.
یه لوگوی خوب طراحی کن که نشاندهنده ی اورژانس کامپیوتر باشه و در ذهن بمونه با همین نام. یعنی جلوه گر امداد اضطراری باشه. اونو هم روی کارت ویزیتت استفاده کن، هم تراکت ها. یه پوستر آ4 هم طراحی کن و سوپرمارکت ها یا فروشگاه هایی که اجازه می دن، پشت شیشه شون بچسبون.
قیمت سخت افزارهارو داشته باش؛ دوستی داشتم که برای مشترکین یکی از شرکت های adsl کار می کرد و می رفت منازل و شرکت ها برای نصب و عیب یابی اینترنت همین شرکت. بیشتر درآمدش از فروش سخت افزار و نصب نرم افزار بود. مثلا مشتری می گفت اینترنت می خوام، وقتی می رفت خونه طرف می گفت می خوام برام فتوشاپ نصب کنی و وب کم می خوام و اسپیکر خوب چی سراغ داری و ... سپس پول نصب نرم افزار می گرفت و روی سخت افزارها هم سود می کرد.
فعلا تمرکزت روی تبلیغات باشه.
مثلا برای تبلیغات پیامکی بنویس که : همین الان شماره ی اورژانس کامپیوتر ساری رو در گوشیت ذخیره کن و هر وقت خواستی با یک تماس با تمام سرعت ما در کنار شماییم؛ انجام کلیه خدمات کامپیوتری و اینترنت در محل. شماره : 000...