04-22-2016, 10:01 PM
(04-22-2016 09:30 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ](04-22-2016 08:36 PM)h-blade نوشته شده توسط: [ -> ]ممنونم از جواب خوب و هوشمندانه ای که دادید و منت سر بنده گذاشتین
ولی زیتون و ترشی و شور یه رقیب قدرتمند در شهر ما هست که باید کنارش زد که به نظرم باهاش در نیوفتم بهتره
و ماست و سس هم بازم رقیب دارم ازونم قدرتمند تر که عمرا بشه با 3 میلیارد هم باهاش رقابت کرد
تنها مورد دسر وژله به صورت بسته بندی شده است که میتونم بفروشمش (یعنی ابزار کار دارم)
منتها مشکلی که من دارم و سد اصلی راهه گرفتن مجوز های وزارت بهداشته
همونطور که میدونید برای داشتن مکانی که بتونی مجوز تولید مواد غذایی بگیری سرمایه زیادی میخواد که در توان من نیست...
اگر مجوز نبود من تا الان تولیدی راه انداخته بودم....البته من میبینم تو بازار مواد خوراکی های که مشخصه مجوز ندارن ولی دارن میفروشن منتها ترس من اینه که بدون مجوز تولید کنی بعد تو بازار فراگیر شه اونموق رقبا و یا کسای دیگه بلاخره کاری میکنن که معلوم بشه بی مجور کار میکنی و بعدشم که دردسر پلمپ شدن محله کار و مسائل قضایی
مطمئنید که نمی تونید باهاشون رقابت کنید؟
مگر اونا همین کارو می کنند؟ قیمتها و ... رو چک کنید.
حدودا مطمئنم چون در مورد ترشی و شوریجات این رقیب حدودا 10 ساله کارش اینه و کلی وارد شده و تجربه کسب کرده ازون طرف سرمایه زیاد داره و ماشین آلات پیشرفته و پخش قدرتمند
ماست و سس همه هر کدومشون علاوه بر داخل به چند کشور صادرات دارن و کارخونش فکر کنم حداقل 5 میلیارد ماشین آلات داره والبته روابط قدرتمند حکومت
مشکل دیگه ام که هست من تو این موارد تجربه ندارم
با این تفاسیر و با توجه به سرمایه من مطمئنا نمیشه رقابت کرد
من نظرم بیشتر روی تولید مواد خوراکی از قبیل کیک و کلوچه و دسر و شکلات و غیره هست تا بتونم تو مقدار کم بفروشم و اگه استقبال شد کار گسترش بدم منتها مشکل اصلی مجوزهای مربوطه و کم بودن
البته بعضی مواقع به سرم میزنه بدون مجوز تولید کنم اما از آخر کار میترسم