سلام، بنده تحصیلاتم رشته مهندسی اجرایی گرایش مهندسی صنایع هست و دوره سرپرست کنترل کیفیت دیدم و زبان انگلیسیم در حد متوسط هست و فتوشاپ و ادیت فیلم با نرم افزار ایدیوس و پریمیر بلدمو نرم افزار سالیدورکز که برای طراحی سه بعدی هست را مسلطم، نرم افزارهای آفیس هم تسلط دارم، حالا به نظر شما من چه کسب و کاری میتونم راه بندازم؟ دوست و آشنا هم ندارم که روشون به عنوان شریک حساب کنم، سرمایه هم تا 5 میلیون تومان میتونم ریسکشو قبول کنم. ممنون میشم اگر ایده یا نظری دارید یا خودتون کسب و کاری دارید که من میتونم براتون کاری انجام بدم اطلاع بدید.
(04-14-2016 06:30 PM)Mehrara نوشته شده توسط: [ -> ]سلام، بنده تحصیلاتم رشته مهندسی اجرایی گرایش مهندسی صنایع هست و دوره سرپرست کنترل کیفیت دیدم و زبان انگلیسیم در حد متوسط هست و فتوشاپ و ادیت فیلم با نرم افزار ایدیوس و پریمیر بلدمو نرم افزار سالیدورکز که برای طراحی سه بعدی هست را مسلطم، نرم افزارهای آفیس هم تسلط دارم، حالا به نظر شما من چه کسب و کاری میتونم راه بندازم؟ دوست و آشنا هم ندارم که روشون به عنوان شریک حساب کنم، سرمایه هم تا 5 میلیون تومان میتونم ریسکشو قبول کنم. ممنون میشم اگر ایده یا نظری دارید یا خودتون کسب و کاری دارید که من میتونم براتون کاری انجام بدم اطلاع بدید.
شما میتونید ببینید کجا کارمند مهندسی رشته شما رو میخوان بری و استخدام بشید.
یا به عنوان مدرس سالیدورکز در آموزشگاه کار کنید.
یا کارای پروزه های که با این نرم افزار انجام میشه قبول کنید.
ممنونم از توجهتون به پست. ولی من نمیخوام کارمند باشم قبلا یکسال کارمند بودم ولی چون خانم هستم و سابقه کار مرتبط با رشتم ندارم نمیتونم جایی استخدام شم، هرجا مهندس صنایع میخوان با 5 سال سابقه کار میخوان تا حالا آگهی رشته مهندسی بدون سابقه ندیدم . سالیدورکز هم تو آگهی ها ندیدم جایی مدرس بخوان و خواهان هم نداره کسی که بخواد آموزش ببینه، کارهای پروژه ای خیلی دوست دارم بهم بدن ولی متاسفانه اونم نیست... دو ساله هر روز آگهی هارو میبینم و هرجا واسه مصاحبه میخوان میرم، فقط کارهای غیر مرتبط با مهارتهام بهم پیشنهاد میشه مثل منشی گری و بازاریابی،
دوره کارآفرینی وزارت کار هم رفتم و مدرکش هم گرفتم، هدفم اینه هر چه زودتر کسب و کار خودم را داشته باشم...
ممنون از راهنماییتون.
(04-14-2016 08:47 PM)Mehrara نوشته شده توسط: [ -> ]ممنونم از توجهتون به پست. ولی من نمیخوام کارمند باشم قبلا یکسال کارمند بودم ولی چون خانم هستم و سابقه کار مرتبط با رشتم ندارم نمیتونم جایی استخدام شم، هرجا مهندس صنایع میخوان با 5 سال سابقه کار میخوان تا حالا آگهی رشته مهندسی بدون سابقه ندیدم . سالیدورکز هم تو آگهی ها ندیدم جایی مدرس بخوان و خواهان هم نداره کسی که بخواد آموزش ببینه، کارهای پروژه ای خیلی دوست دارم بهم بدن ولی متاسفانه اونم نیست... دو ساله هر روز آگهی هارو میبینم و هرجا واسه مصاحبه میخوان میرم، فقط کارهای غیر مرتبط با مهارتهام بهم پیشنهاد میشه مثل منشی گری و بازاریابی،
دوره کارآفرینی وزارت کار هم رفتم و مدرکش هم گرفتم، هدفم اینه هر چه زودتر کسب و کار خودم را داشته باشم...
ممنون از راهنماییتون.
شما نشستید که کار خودش بیاد و دیگران برای شما تصمیم بگیرند. شما باید برای تواناییت اقدام کنی.شما باید عمل درست داشته باشید تا عکسلعمل درست ببینید.
برید سایت استخدام مثلا دهوند و رزومه خودتون ثبت کنید.>نمونه آگهی استخدام مهندس صنایع کنترل کیفی.
http://dehvand.ir/851333/
برید آموزشگاه نرم افزارهای کامپیوتر و رزومه بدید برای مربیگری.
آگهی بدید در سایتهایی مثل دیوار و یا ایستگاه یا پیکهای تبلیغاتی یا برای قبول انجام پروژه های سالیدورکرز.
با سلام
اینجانب کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دارم. قبلا خیلی بیرون دنبال کار بودم نه پشت میزنشینی حتی برای درست کردن اسکاچ هم اقدام کردم وقت زیادی هم صرف کردم ولی موفقیت آمیز نبود یه مدت هم تایپ میکردم. به خاطر مشکلات جسمی نتونستم ادامه بدم. کار تو خونه مثل درست کردن گل و کلیپس هم داشتم ولی مشتری براش پیدا نکردم. در حال حاضر بیکارم. اگه ممکنه راهنماییم کنین که چه کاری تو خونه شروع کنم.
(10-31-2016 12:21 PM)narges bano نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
اینجانب کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دارم. قبلا خیلی بیرون دنبال کار بودم نه پشت میزنشینی حتی برای درست کردن اسکاچ هم اقدام کردم وقت زیادی هم صرف کردم ولی موفقیت آمیز نبود یه مدت هم تایپ میکردم. به خاطر مشکلات جسمی نتونستم ادامه بدم. کار تو خونه مثل درست کردن گل و کلیپس هم داشتم ولی مشتری براش پیدا نکردم. در حال حاضر بیکارم. اگه ممکنه راهنماییم کنین که چه کاری تو خونه شروع کنم.