سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای راه اندازی گاوداری شیری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
سال نو رو به همگی تبریک عرض میکنم.
من به تازگی با این انجمن آشنا شدم و ازاونجا که خیلی مایل به راه اندازی واحد شیری هستم گفتم از راهنمایی استاتید استفاده کنم.
ساکن شرق تهران هستم و حدود 300 میلیون نقد دارم و دو تا آپارتمان که سندشون تا 5 ماه دیگه حاضر میشه.
حالا می خواستم از دوستان بپرسم امکان راه اندازی مجموعه کشت و صنعت با این سرمایه و در محلی نزدیک تهران (ترجیحا شرق) رو دارم یا نه.
من وقتی دنبال زمین بودم دیدم منطقه گرمابسرد دماوند زمین خیلی ارزونه(متری 6 تومن)امکان دریافت مجوز چاه داره اونجا یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
10_00410_004
(04-03-2016 09:50 AM)Reza_Aref نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
سال نو رو به همگی تبریک عرض میکنم.
من به تازگی با این انجمن آشنا شدم و ازاونجا که خیلی مایل به راه اندازی واحد شیری هستم گفتم از راهنمایی استاتید استفاده کنم.
ساکن شرق تهران هستم و حدود 300 میلیون نقد دارم و دو تا آپارتمان که سندشون تا 5 ماه دیگه حاضر میشه.
حالا می خواستم از دوستان بپرسم امکان راه اندازی مجموعه کشت و صنعت با این سرمایه و در محلی نزدیک تهران (ترجیحا شرق) رو دارم یا نه.
من وقتی دنبال زمین بودم دیدم منطقه گرمابسرد دماوند زمین خیلی ارزونه(متری 6 تومن)امکان دریافت مجوز چاه داره اونجا یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
10_00410_004
سلام.آیا در زمینه کشاورزی یا دامپروری تجربه دارید؟
(04-03-2016 12:57 PM)lvlahyar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.آیا در زمینه کشاورزی یا دامپروری تجربه دارید؟
به شخصه فقط علاقه مند هستم ولی یکی از نزدیکانم کارشناس کشاورزی هست که علاوه بر کمک و همراهی ،اگر نیاز به استفاده از مدرک هم باشه ایشون هستند
لینک مرجع