سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چه خوب بود اگر ....
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(04-02-2016 06:09 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: [ -> ]چه خوب بود اگر یه شرکت پخش همه اجناس مورد نیاز سوپرمارکتها رو داشت و اونارو به قیمت بازار به سوپری ها میرسوند و هیچ نیازی نبود برای تهیه اجناس به بازار کلی فروشها برم.

1-مگه همین الان شرکتهای پخش این چیزی که شما خواستید رو انجام نمیدن، پس چرا شما مجبور می شید به بازار عمده فروشا برید؟
تنها تفاوتش اینه که شما بجای یک شرکت چندین شرکت این کار می کنند، پس مشکل سوپرمارکتها الان چیه؟ چون یکی از سوپری ها هم همین مشکل رو قبلا گفته بود.
2-ایا قیمت بازار عمده از شرکتهای پخش بالاتر نیست، اگر اینطوره پس چرا باید مغازه دار از بازار عمده جنس تهیه کنه؟

دوستان دیگر هم اگر سوپرمارکت دارند یا داشتند ، ممنون می شم جواب این سوال رو بدن.
چه خوب بود اگر سایت یا اپلیکیشن یا بنگاهی بود که افراد راحتر می تونستند شریک کاری خودشون رو اونجا پیدا کنند. فکرشو بکنید اپلیکیشنی به اسم "شریک یاب" که افراد از هر شهر ایده، مقدار سرمایه، تخصص و علایقشون رو در اون قرار میدادند تا بتونن شریک کاری خودشون رو راحتر پیدا کنن.
این آپ می تونه به صورت یه شبکه اجتماعی شبیه وایبر طراحی بشه تا ارتباطات افراد در اون راحتر باشه. البته برای شروع بدون هزینه می شه از یه گروه تلگرام شروع کرد . در کل از این تلگرام می شه بعنوان ازمایشگاه خیلی از ایدهها استفاده کرد و قبل از هزینه کردن اون ایده رو در عمل ازمایش کرد.
یه معضل بزرگ برای کارفرماها پیدا کردن نیروی ماهره.اگر کاریابی الکترونیکی در کشور رواج داشت و متقاضیان با پر کردن فرمها و پرفایلشون بطور کامل هم کارفرما می توانست سریعتر و با اگاهی بیشتر نیرو رو استخدام کنه و هم نیروی کار شانس بیشتری برای اشتغال داشت.
(04-04-2016 12:23 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]یه معضل بزرگ برای کارفرماها پیدا کردن نیروی ماهره.اگر کاریابی الکترونیکی در کشور رواج داشت و متقاضیان با پر کردن فرمها و پرفایلشون بطور کامل هم کارفرما می توانست سریعتر و با اگاهی بیشتر نیرو رو استخدام کنه و هم نیروی کار شانس بیشتری برای اشتغال داشت.

سلام دوست عزیز
همچین موردی که عرض کردید در اینترنت هست، و خیلی از کارفرماها از طریق همون سایت نیروی ماهر رو جذب میکنند .
موفق باشین
وجود داره ولی بانک اطلاعاتی قوی ندارندبرای خیلی حرفه ها نیرویی ثبت نشده.مواردی که من مراجعه کردم.اگر مورد قابل ملاحظه ای میشناسید ممنون میشم معرفی کنید استفاده کنیم.
(04-04-2016 02:18 AM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-04-2016 12:23 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]یه معضل بزرگ برای کارفرماها پیدا کردن نیروی ماهره.اگر کاریابی الکترونیکی در کشور رواج داشت و متقاضیان با پر کردن فرمها و پرفایلشون بطور کامل هم کارفرما می توانست سریعتر و با اگاهی بیشتر نیرو رو استخدام کنه و هم نیروی کار شانس بیشتری برای اشتغال داشت.

سلام دوست عزیز
همچین موردی که عرض کردید در اینترنت هست، و خیلی از کارفرماها از طریق همون سایت نیروی ماهر رو جذب میکنند .
موفق باشین

با سلام
دوست عزیز این سایت رو می شه معرفی کنین؟
با تشکر
(04-04-2016 07:50 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]وجود داره ولی بانک اطلاعاتی قوی ندارندبرای خیلی حرفه ها نیرویی ثبت نشده.مواردی که من مراجعه کردم.اگر مورد قابل ملاحظه ای میشناسید ممنون میشم معرفی کنید استفاده کنیم.

اینکه بانک اطلاعاتی ندارند خب خود افراد باید ثبت نام کنند ، همه ی کارها که نباید خود مسول سایت انجام بده !
من همون اول گفتم که این فرهنگ رواج نداره.منظورم ثبت نام متقاضی و مراجعه کارفرما به این بانک های اطلاعاتیه.منظورم این نبود که مدیر سایت اطلاعات کسی رو ثبت نکرده.گرچه که امکاناتی وجود داره که اگر مدیر فعالی بخواد با همکاری سازمانهای متولی و رعایت ضوابطی به گسترش این فرهنگ کمک کنه.
جدیدا در چند استان (استان گلستان اولینش ) طرحی با نام " طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی ) راه افتاده . افراد وارد سایت میشن فرمها رو پر میکنن در کلاسهای اموزشی شرکت میکنن و گواهینامه مهارت میگیرن . همینطور کارفرماها هم ثبت نام میکنن و نیروی مورد نیاز خودشونو جستجو میکنن و انتخاب میکنن. در واقع محیطیه برای ارتباط کارفرماها و افراد جویای کار تحت نظارت استانداریها و سازمان فنی حرفه ای .www.irankarvarz.ir
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع