سلام
خسته نباشید اساتید عزیز
از شما راهنمای میخواستم برای برند سازی یا تولید یا هر چیزی که اساتید اسمشون میذارن
ممنون میشم راهنمایی کنید
ما تو شهر خدومنو یک نان محلی داریم که بصورت سنتی پخت میشه و طرف دار زیادری داره و اینجا بصورت سنتی پخت میشه به قیمت 2 هزار تومان فروخته میشه ممنون میشم راهنمایی کنید باید چه مراحلی برم ایاازش داره یا نداره
دانش بنیان باید بری یا نمیخواد ممنون مرسی
سلام
خدا قوت
ان شاالله سال خوب و پر برکتی داشته باشی
می خوای خودت نونوایی بزنی؟
امکان ارسال به سایر استان ها و شهر ها رو دارید؟
میشه مشابه کیک و کلوچه به صورت بسته بندی شده عرضه کرد؟
کدام شهر هستید و چقدر سرمایه دارید؟
همین الان به تهران میفرستیم هر 2 روز 200 تا که فروش داره
اما من هیج مجوز نگرفتم سنتی درست میکنم و میفرستم
2-اندازش 25*10 هست تقریبا شبیه کلوچه است و خیلی فرق داره و خوشمزه است که میشه برای صبحانه خورد و همه روز
این تایپک زدم منو درباره بسته بندی و ارسال راهنمایی کنید
استان اردبیل سرمایه 5 میلیون
(03-27-2016 06:03 PM)tofigh نوشته شده توسط: [ -> ]همین الان به تهران میفرستیم هر 2 روز 200 تا که فروش داره
اما من هیج مجوز نگرفتم سنتی درست میکنم و میفرستم
2-اندازش 25*10 هست تقریبا شبیه کلوچه است و خیلی فرق داره و خوشمزه است که میشه برای صبحانه خورد و همه روز
این تایپک زدم منو درباره بسته بندی و ارسال راهنمایی کنید
استان اردبیل سرمایه 5 میلیون
سلام
لطفا ی عکس بزارید ببینیم
توصیه من اینه واسه اینکه بخاید برند درست کنین قبلش بازار رو بگیرید و بعد برید دنبال مجوز و برند چون موقعی که مجوز و.......اینا بگیرین هزینه هاتون بالاتر میره مالیات و .....و اگر خودتون خواستین نانوایی بزنید و تولید کنید برید تو ی روستا اینکار رو کنید چون خیلی خیلی به صرفتون یعنی چون خودتون مشتری دارین محل نونوایی واستون فرق نداره
شما باید ی تیم درست کنین تا راحت تر به هدفتون برسین
من الان این کار میکنم دارم تولیدمیکنم و هفته ای 1000 تا میفروشم اطراف و بدون مجوز و نانوایی داریم
برام برندسازی مهم نیست من میخوام تعداد نون سنتی رو افزایش بذم و به شهرهای بیشتر ارسال کنم
ایت تایپک زدم از دوستان موادغذایی که مجوزگرفتن راهنمایی میخوام لز صفر تا صد به من راهممایی کن
باید بهش چیزی اضافه کنم تا ماندگاری بیشتر بشه یا همون طبیعی خوب
2-کجا برم کدام ازمایشگاه یا شخصی و بنیادی تا بهتر راهنمایم کن
3-مجوز بهداشت و مجوز ذیگر بگیرم یا همین طوری تولید کنم و
من میخوام این نون سنتی رو به سوپر مارکت پخش کنم مثل همین لواش ها اگر پخش کردم مثلاسوپرمارکتی به مجوز و یا چیزهای دیگر گیر نده ممنون مرسی
من همین الان میفرستم تهران دستفروشان بغل خیابان بدون مجوز مثل این پیراشکی و شیرینی دیگه هیت بغل خیابان میفروشن فروش دارم
ممنون میشم راهمایی کنید
از دوستان و اساتید کسی نبود راهنمایی کنند ممنون
به اتحادیه نانوایان مراجعه کنید برای مجوز
بسته بندی مناسبی انتخاب کنید و با اداره بهداشت مشورت کنید در مورد بسته بندی
نام و نشان ثبت شده ی خود را روی بسته بندی ها بزنید و عرضه کنید.
شما اقدام کنید برای اخذ مجوز و مراحل را به ترتیب طی کنید، خودشون راهنمایی تون می کنند.
درباره پخش و بازیابی و غیره قلقل ممنون میم راهنمایی کنید
(03-30-2016 03:20 PM)tofigh نوشته شده توسط: [ -> ]درباره پخش و بازیابی و غیره قلقل ممنون میم راهنمایی کنید
همین محصول در نزدیکی شما به فروش می رسه؟
شما اگر بخواید محصول رو در نزدیکی خودتون عرضه کنید سوددهتره یا ارسال کنید به شهرهای دورتر؟
البته نان هست و به زمانش هم باید توجه کرد.