03-20-2016, 06:42 PM
سلام
وقت بخیر
عید نوروز را به همه اساتید تبریک عرض میکنم
همون طور که از عنوان تاپیک مشخص هست من قصد دارم یک دفتر تبلیغاتی راه بندازم هدفم اینه که کلیه امور تبلیغاتی میدانی و اینترنتی رو انجام بدم
برای چاپ با یک چاپخونه قرارداد بستم (در حال حاضر خدمات کامیپوتری دارم) و فعلا تا مشتری هام رو پیدا کنم دستگاه چاپ نمیخرم
در زمینه تبلیغات اینترنت و پیامکی هم اطلاعات کافی دارم
همین طور چون برنامه نویس اندروید و ویندوز هستم فکر میکنم دستم در بخش خلاقیت باز هست
اساتیدی که در این زمینه تجربه ای یا پیشنهاد و نصیحتی دارند لطفا من را راهنمایی کنید
به نظر شما چه چیزی چنین کسب و کاری رو میتونه به اوج ببره و یا به شکست بکشونه
نا گفته نماند که ساکن اصفهان هستم همین طور در زمینه بازی سازی و ساخت مدیا هم فعالیت میکنم
بی صبرانه منتظر رهنمود ها و نظرات شما هستم حتی شما دوست عزیز
وقت بخیر
عید نوروز را به همه اساتید تبریک عرض میکنم
همون طور که از عنوان تاپیک مشخص هست من قصد دارم یک دفتر تبلیغاتی راه بندازم هدفم اینه که کلیه امور تبلیغاتی میدانی و اینترنتی رو انجام بدم
برای چاپ با یک چاپخونه قرارداد بستم (در حال حاضر خدمات کامیپوتری دارم) و فعلا تا مشتری هام رو پیدا کنم دستگاه چاپ نمیخرم
در زمینه تبلیغات اینترنت و پیامکی هم اطلاعات کافی دارم
همین طور چون برنامه نویس اندروید و ویندوز هستم فکر میکنم دستم در بخش خلاقیت باز هست
اساتیدی که در این زمینه تجربه ای یا پیشنهاد و نصیحتی دارند لطفا من را راهنمایی کنید
به نظر شما چه چیزی چنین کسب و کاری رو میتونه به اوج ببره و یا به شکست بکشونه
نا گفته نماند که ساکن اصفهان هستم همین طور در زمینه بازی سازی و ساخت مدیا هم فعالیت میکنم
بی صبرانه منتظر رهنمود ها و نظرات شما هستم حتی شما دوست عزیز