سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی جهت سفارش گیری و همکاری با چند رستوران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام:
من چند وقتی هست که می خوام با چند رستوران یا ساندویچی صحبت کنم و قرارداد ببندم که سفارش غذا بگیرم و پورسانت بگیرم.

می خوام از نظر شما دوستان راهنمایی و کمک بگیرم.در ضمن من بوشهر هستم
آیا جواب میده؟

من تراکت پخش می کردم. به مرور متوجه نکاتی شدم که می شد یک سیستم تبلیغات تراکتی بسیار حرفه ای تر رو ارائه کنم که بازخورد بسیار بهتری نسبت به حالتی که مشتری هام تراکت پخش می کردن داشته باشه. نکاتی هم توی طراحی تراکتا هم نحوه و حتی زمان پخش.
حالت عادی من باید برای مشتری تراکتشو پخش میکردم و یک مبلغی دریافت می کردم. ولی همیشه به این فکر می کردم که اگر مشتری سیستم تبلیغات تراکتیشو به من می داد از طراحی تا پخش. می تونستم زنگ خورشو دو برابر کنم. به این فکر می کردم که بهشون پیشنهاد بدم تبلیغات تراکتیشونو کلا به من بسپارن و در عوض به من بابت مشتری هایی که می گیرن پورسانت بدن.
این که میگی ایده خیلی خوبیه. به شرطی که رستوران ها و فست فودهای خوب رو پیدا کنی و بعد بتونی یک سیستم حرفه ای تبلیغات راه بندازی. که باید اطلاعاتت در باره تبلیغات و بازاریابی بالا باشه.
که اینم لازمش مطالعه مقالات تبلیغات بازاریابی و مرتبط تو اینترنت و نکته برداری هست.
در ضمن این کاری که میگی الانم انجام شده اپلیکیشنش فکر کنم زود فود - بدو فود و ... این طوری کار می کنن
(03-19-2016 01:23 AM)kargah نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام:
من چند وقتی هست که می خوام با چند رستوران یا ساندویچی صحبت کنم و قرارداد ببندم که سفارش غذا بگیرم و پورسانت بگیرم.

می خوام از نظر شما دوستان راهنمایی و کمک بگیرم.در ضمن من بوشهر هستم
آیا جواب میده؟

به نظر من که ایده ی خوبی نیست اما با توجه به این اعتماد به نفسی که در بازاریابی دارید شما توانایی کار بزرگ تری داری ...
لینک مرجع