دوستان عزیز سلام
چند وقتی میشه که وقتی به بازار شهر میرم میبینم که کشاورزا همراه محصولات خودشون خلال پوست پرتقال خشک شده هم برای خرید میارن و چند نفر خاص هم هستند که میان همرو با هم میخرن و میبرن!!!
خیلی برام جای سوال بود!!
دوستانی که در این خصوص اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی کنند
سلام دوست عزیز
بنده در زمینه ی فروش خلال پوست پرتقال فعالیت دارم
سوالی دارید درخدمتتون هستم
(03-15-2016 02:15 PM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
سلام دوست عزیز .کاربرد پوست پرتقال پیه ؟ از کجا باید تهیه کرد ؟ مشتریای عمدش کیا هستن و................؟ممنون
اگر کسی بتونه از اینها اسانسشو بگیره خیلی خوبه اما تا جایی که میدونم توی ایران برای خوراک دام استفاده میشه
ضمنا اسانس گیری پوست پرتقال با اسانس گیری و عرق گیری گل محمدی و نعنا فرق میکنه گرما بخوره نابود میشه
جالبه من هم علاقه مند شدم که اطلاعاتی داشته باشم!
باهاش غذا درست میکنن. خیلی هم گرونه. مثل هویج پلو که هویج رنده شده میریزن توش ، توی این غذا خلال پرتغال رو میریزن. مرصع پلو میگن فکر کنم
(03-15-2016 05:30 PM)sorin نوشته شده توسط: [ -> ] (03-15-2016 02:15 PM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
سلام دوست عزیز .کاربرد پوست پرتقال پیه ؟ از کجا باید تهیه کرد ؟ مشتریای عمدش کیا هستن و................؟ممنون
سلام دوست گرامی
کاربرد پوست پرتقال همونطور که دوستان عزیز گفتند ، از پوستش برای تهیه مربا ، قیمه نثار غذای محلی قزوین ، تهیه کیک و دسر و همینطور در شیرینی ، ازش میشه برای ترشیجات، اسانس ،مصارف دارویی و.. استفاده کرد .
مشتریای عمدش هم عطاریها ، شرکت های اسانس گیری و دارویی هستند
من خریدارم... کسی هست داشت باشه؟
بنده به هر مقدار که نیاز داشته باشید با هر کیفیتی میتونم براتون تهییه کنم
لطفا قیمتتونو برای هر کیلو اعلام کنید
دوست عزیز تا کیفیت جنس دیده نشه چجوری میشه تعیین قیمت کرد ؟!
لطفا" شهر خودتان رو اعلام کنید و همچنین مقدار تامین و قیمت توافقی در پ.خ تا وارد مراحل مذاکره شویم.
متشکرم