سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نیازمند راهنمایی برای انتخاب راه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
وقت بخیر
من چندی هست که سر در گم هستم
مدرک : دیپلم
تخصص : برنامه نویسی اندروید ویندوز ، برنامه نویسی سمت سرور بازی های مولتی پلیر و سامانه ها ، خدماتی نرم افزاری ، افیس ، وردپرس خلاصه هر چی که گذری به دنیای کامیپوتر داشته باشه
ولی الان تو انتخاب راه مشکل دارم
سرمایه ای ندارم
علاقه ای ندارم تو شرکتی کار کنم نمیتونم مطمئن بشم ایده ای که برای ساخت برنامه ای یا راهی انتخاب میکنم درست هست اخرش به موفقیت می رسم یا نه
به طور کلی به هر چیزی که در موضوع کامیپوتر و برنامه نویسی باشه علاقه دارم و زود یاد میگیرم
ولی نتونستم راه درست رو برای کسب درامد پیدا کنم Huh
اقا این که خیلی خوبه سرمایه نمی خواد . روی اپلکیشن های اندروید کار کن و یا بازی های سبک و خلاقانه .. میلونر میشی ..فقط به هدفت بچسب .. ضمنا کدوم شهر هستی؟ .. نمونه کار داری برای تو خصوصی بفرست اگه اوکی باشه می توانید با تیم ما کار کنید .
خلاقیت خیلی مهمه
الان یه بازی ساده مثله aaa رو ببینی متوجه میشی چی میگم
بازی به این کم حجمی و طرفدارای جهانی من تو عمرم ندیدم
فک کن
(03-14-2016 11:45 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]اقا این که خیلی خوبه سرمایه نمی خواد . روی اپلکیشن های اندروید کار کن و یا بازی های سبک و خلاقانه .. میلونر میشی ..فقط به هدفت بچسب .. ضمنا کدوم شهر هستی؟ .. نمونه کار داری برای تو خصوصی بفرست اگه اوکی باشه می توانید با تیم ما کار کنید .
من اهل اصفهان هستم
نمونه کار در زمینه بازی پی سی دو بعدی و نرم افزار ویندوز و اندروید دارم

ایده خوب خیلی داشتم و دارم ولی ساخت بازی به تنهایی رو نمیتونم انجام بدم چون گرافیک رو نمیتونم انجام بدم

فعلا اصلا روحیه کار تیمی ندارم Confused
لینک مرجع