سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده غذای خیابانی: راه حل متحرک و خوشمزه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
برای کسی که از صبح تا شب پشت میز می نشیند و به مانیتور چشم می دوزد، به هوا انداختن خمیر پیتزا و انداختن سبزیجاتی که دوستان پرورش داده اند روی آن یا به سیخ کشیدن کباب و گرداندن آن روی آتش می تواند رویایی دلنشین باشد. حتماً شما که این متن را می خوانید ایده های خوبی دارید، از غذایی فرنگی تا ترکیبی محلی.

"ماشین غذا" یا "غرفه غذا" پدیده ای است که به سرعت در شهرهای بزرگ دنیا در حال گسترش است. اما این ایده جدیدی نیست. از آب زرشک و آب آلبالو تا لبو و فالوده، فروختن غذا در خیابان سالهاست که در ایران انجام می شود. این غذاها معمولاً از نوع "هله-هوله" هستند و در نظر عموم، غیر بهداشتی و با کیفیت پایین هستند.

اما آیا لازم است اینطور باشد؟ و سوال مهمتر، آیا حاضرید با این مشکلات روبرو شوید و به طبع طباخی تان شانس بدهید؟



من در شهر توریستی بانه زندگی میکنم . چندین فروشنده هستن که ساندویچ مرغ ، فلافل ، نخود اب پز ، سیب زمینی تنوری میفروشند.
راهنمایی کنید چه غذای بفروشم . وسیله هم وانت دارم
راهنمایی کنید دوستان عزیز باتشکر
فلافلی سیار رو دیدم بد هم نیست!

برای راهنمایی یه زحمت بکش فیلم chef یا همون سرآشپز رو ببین دقیقا ایده شما رو انجام میده وبسیار فیلم جذابیه!
(03-11-2016 08:29 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]فلافلی سیار رو دیدم بد هم نیست!

برای راهنمایی یه زحمت بکش فیلم chef یا همون سرآشپز رو ببین دقیقا ایده شما رو انجام میده وبسیار فیلم جذابیه!

درود برایی راهنمایی منتظر نظرات دوستان دیکه هستم. یک عکس هم از هموطنان خلاق میزارم تا منو بیشتر راهنمایی کنید.


[تصویر: 12799002_1573662019620029_4520750483632598097_n.jpg]
به نظر بنده شما هم فلافل و سمبوسه ارائه کنید . چون هم بین مردم جا افتاده تر هست و هم اینکه دردسر چندانی نداره
فقط مسیر قرار گرفتنتون مطمعا در فروشتون تاثیر گذار هست
سلام
دوستان من هم میخوام از این ایده استفاده کنم
وانت پیکان دارم و میخوام فلافل فروشی راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطور و از کجا شروع کنم و درست کردن فلافل را بلد نیستم
از دوستان عزیز میخواهم من را راهنمایی کنن
باتشکر
لینک مرجع