03-11-2016, 04:34 PM
سلام
برای کسی که از صبح تا شب پشت میز می نشیند و به مانیتور چشم می دوزد، به هوا انداختن خمیر پیتزا و انداختن سبزیجاتی که دوستان پرورش داده اند روی آن یا به سیخ کشیدن کباب و گرداندن آن روی آتش می تواند رویایی دلنشین باشد. حتماً شما که این متن را می خوانید ایده های خوبی دارید، از غذایی فرنگی تا ترکیبی محلی.
"ماشین غذا" یا "غرفه غذا" پدیده ای است که به سرعت در شهرهای بزرگ دنیا در حال گسترش است. اما این ایده جدیدی نیست. از آب زرشک و آب آلبالو تا لبو و فالوده، فروختن غذا در خیابان سالهاست که در ایران انجام می شود. این غذاها معمولاً از نوع "هله-هوله" هستند و در نظر عموم، غیر بهداشتی و با کیفیت پایین هستند.
اما آیا لازم است اینطور باشد؟ و سوال مهمتر، آیا حاضرید با این مشکلات روبرو شوید و به طبع طباخی تان شانس بدهید؟
من در شهر توریستی بانه زندگی میکنم . چندین فروشنده هستن که ساندویچ مرغ ، فلافل ، نخود اب پز ، سیب زمینی تنوری میفروشند.
راهنمایی کنید چه غذای بفروشم . وسیله هم وانت دارم
برای کسی که از صبح تا شب پشت میز می نشیند و به مانیتور چشم می دوزد، به هوا انداختن خمیر پیتزا و انداختن سبزیجاتی که دوستان پرورش داده اند روی آن یا به سیخ کشیدن کباب و گرداندن آن روی آتش می تواند رویایی دلنشین باشد. حتماً شما که این متن را می خوانید ایده های خوبی دارید، از غذایی فرنگی تا ترکیبی محلی.
"ماشین غذا" یا "غرفه غذا" پدیده ای است که به سرعت در شهرهای بزرگ دنیا در حال گسترش است. اما این ایده جدیدی نیست. از آب زرشک و آب آلبالو تا لبو و فالوده، فروختن غذا در خیابان سالهاست که در ایران انجام می شود. این غذاها معمولاً از نوع "هله-هوله" هستند و در نظر عموم، غیر بهداشتی و با کیفیت پایین هستند.
اما آیا لازم است اینطور باشد؟ و سوال مهمتر، آیا حاضرید با این مشکلات روبرو شوید و به طبع طباخی تان شانس بدهید؟
من در شهر توریستی بانه زندگی میکنم . چندین فروشنده هستن که ساندویچ مرغ ، فلافل ، نخود اب پز ، سیب زمینی تنوری میفروشند.
راهنمایی کنید چه غذای بفروشم . وسیله هم وانت دارم