03-11-2016, 03:49 AM
با سلام به همه اساتید و میلیاردر های بزرگ
من تصمیم گرفتم که یک رستوران با سبک خاص و غذا های خاص در تهران راه اندازی کنم اما تا به حال تجربه این کار رو نداشتم و نمیخوام ندانسته و بدون تحقیق شروع کنم. لطفا دوستانی که تجربه دارند در این مورد راهنمایی بفرمایند و تمام احتمالات و ریسک های موجود را معرفی کنند تا تحقیقاتم را کامل کنم. هزینه ها و ریسک ها را بفرمایید من حدود 160 برای شروع دارم که قصد خودم 100 پول پیش رستوران و 60 هزینه های داخلی دکور و ... میباشد. لطفا به من کمک کنید تا در این مسیر اطلاعاتم را تکمیل کنم.
در ضمن قصد شبکه کردن این سبک رستوران را دارم و بعد از تکمیل تحقیقات ثبت برند و ... را هم انجام میدم برای ایجاد شعب دیگر
در آخر ممنون که پست بنده را خواندید
من تصمیم گرفتم که یک رستوران با سبک خاص و غذا های خاص در تهران راه اندازی کنم اما تا به حال تجربه این کار رو نداشتم و نمیخوام ندانسته و بدون تحقیق شروع کنم. لطفا دوستانی که تجربه دارند در این مورد راهنمایی بفرمایند و تمام احتمالات و ریسک های موجود را معرفی کنند تا تحقیقاتم را کامل کنم. هزینه ها و ریسک ها را بفرمایید من حدود 160 برای شروع دارم که قصد خودم 100 پول پیش رستوران و 60 هزینه های داخلی دکور و ... میباشد. لطفا به من کمک کنید تا در این مسیر اطلاعاتم را تکمیل کنم.
در ضمن قصد شبکه کردن این سبک رستوران را دارم و بعد از تکمیل تحقیقات ثبت برند و ... را هم انجام میدم برای ایجاد شعب دیگر
در آخر ممنون که پست بنده را خواندید