سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دوبرابر کردن پول منم شروع کردم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به نام خدای مهربونم استارت میزنیم
من میخوام از پنج هزار تومان شروع کنم البته از صفر به پنج هزار تومان در مرحله اول
خب بچه ها من در اولین مرحله12_002
مرحله اول : یه سری آهن و آلمینیوم و قوطی رانی و نوشابه و ... ضایعات داریم تو خونمون که برم بفروشم پنج هزار تومان بیشتر میشه که ما با پنچ هزار تومانش کار داریم بقیشو برا خودم هدیه میخرم واسه اولین ایدم.9_003
به محض اینکه پولشونو گرفتم دوباره خبرتون میکنم فعلا بای27
سلام سلام صد تا سلام . 12_002
دوستان گلم شرمنده یکمی دیر شد ولی شد امروز 5000 تومان رو بدست آوردم همان طور که گفته بودم از آهن های ضایعاتی خونمون.تازه شد 15000 تومان که 10000 تومانش رو گذاشتم برای بنزین ماشینم.چون یک سری قانون داره و باید با قانونش پیش برم.
مرحله اول - امروز : 94/12/17 بدست آورن 5000 تومان از صفر تومان .9_003
خداجونم شکر شکر ایول که کمکم میکنی همیشه منو نیگا کن Angel مرحله دوم - تبدیل 5000 تومان به 10000 تومان .A00 (58)
دوستان گلم به محض یافتن ایده دوباره خبرتون میکنم اما این بار زودتر.چه حالی میده این مرحله هارو آدم پشت سر میزاره.12_00212_00211_002
دوستان امروز خیلی پر انرژیم خیلی زیاد امید وارم شما دوستان هم به خوبی مراحل رو پشت سر بگذارید .با ارزوی ثروتمندی برای همه دوستان خوبم.
فعلا دوستان شمارو به خدای مهربون میسپارم .
با سلام
آغاز تحول رو به شما دوست گرامی تبریک عرض میکنم
کاری بسیار زیبا و در عین حال تاثیر گذار رو پیش گرفتید
آرزوی موفقیت روز افزون شما را دارم
با سلام خدمت شما دوست گرامی .10_004

ممنونم از شما دوست گرامی که منو تشویق کردین .این پیام شما باعث شد که من نیروی تازه بگیرم وبا پشت کار این مسابقه یا بازی شیرین رو ادامه بدم .یکم دم عیدیه سرم شلوغه خداروشکر وگرنه مسابقه رو با سرعت بیشتری به پیش میبردم ولی بازم میگم این پیام های شما خیلی خیلی خیلی به آدم نیرو ، انرژی ، امید میده .
بازم ممنونم از شما که ارزش قائل بودین برای بنده که نظر گذاشتین .12_002

خدایااااااااااا خیلی دوستت دارمااااا که دوستای خوب بهم میدی 12_00212_002
با سلام فراوان و تبریک سال نو خدمت تمامی دوستان میلیاردر خودم.10_004

همون طور که گفته بودم عیده و سرم یکمی شلوغه ( عید دیدنی دوستان و بستگان).

خب دوستان بنده داشتم سفری میکردم به خوزستان که یکی از دوستان مغازه دار بهم گفت گه از اصفهان داری میایی دو بسته نقل برام بخر منم براش خریدم و مسابقه دوبرابری پول رو یه کوچولو جلو بردم.9_003
شرح : یکی از بسته نقل ها رو با پول دوبرابری خریدم 5000 تومان و فروختمش به 8000 تومان .
یعنی 2000 تومان دیگه مونده تا پایان مرحله دوم.انشالله تا کم تر از یه هفته دیگه
حله .
خب دوستان ثروتمندم برای همتون آرزوی خوشبختی و ثروت روز افزون و سلامتی دارم. دوستتون دارم خیلی زیاد12_002 خدایا بازم سپاسگذارم شکرت که دارم نفس میکشم در این دنیای زیبا و قشنگ و پر از فرآوانی.HeartHeartHeartA00 (4)
(03-26-2016 01:42 AM)علی فتحی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام فراوان و تبریک سال نو خدمت تمامی دوستان میلیاردر خودم.10_004

همون طور که گفته بودم عیده و سرم یکمی شلوغه ( عید دیدنی دوستان و بستگان).

خب دوستان بنده داشتم سفری میکردم به خوزستان که یکی از دوستان مغازه دار بهم گفت گه از اصفهان داری میایی دو بسته نقل برام بخر منم براش خریدم و مسابقه دوبرابری پول رو یه کوچولو جلو بردم.9_003
شرح : یکی از بسته نقل ها رو با پول دوبرابری خریدم 5000 تومان و فروختمش به 8000 تومان .
یعنی 2000 تومان دیگه مونده تا پایان مرحله دوم.انشالله تا کم تر از یه هفته دیگه
حله .
خب دوستان ثروتمندم برای همتون آرزوی خوشبختی و ثروت روز افزون و سلامتی دارم. دوستتون دارم خیلی زیاد12_002 خدایا بازم سپاسگذارم شکرت که دارم نفس میکشم در این دنیای زیبا و قشنگ و پر از فرآوانی.HeartHeartHeartA00 (4)
لینک مرجع