با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده تازه با این سایت آشنا شدم و امیدوارم همگی حالشون خوب و خوش باشه.
یک راهنمایی می خواستم برای باز کردن یک مجموعه.
قضیه ازین قراره که یک ملک خانوادگی داریم دارای دو طبقه 200 متری و یک زیرزمین 150 متری در یکی از مناطق مرکزی شهر.در حال حاضر به فکر راه اندازی یک کسب و کار درش افتادیم.ملک مسکونی هستش اما بافت منطقه موقعیت اداری داره و مدرسه و حتی واحد داشنگاهی و مجتمع فنی در مجاورت ملک موجوده.یه چند تا ایده به ذهن خودمون خطور کرده به قرار زیر:
1.پانسیون
2.مدرسه غیر انتفاعی
3.آموزشگاه
4.مهدکودک
قابل ذکره ملک مقداری قدیمیه و نیاز به بازسازی داره.ولی اول باید کاری که می خواهیم توش راه بیندازیم مشخص بشه تا متناسب با اون کار بازسازی رو انجام بدیم.
از کلیه دوستان درخواست میشه تجربیات و ایده هاشون رو با بنده به اشتراک بگذارند.
با تشکر
سلام دوست عزیز
1.پانسیون
2.مدرسه غیر انتفاعی
3.آموزشگاه
4.مهدکودک
هر کدوم شرایط خاص خودش رو داره که در صورتیکه بلد کار باشید سودمنده
البته که ملک شما سرمایه بسیار خوبی برای این موضوعاته
اما توصیه من به شما دوست گرامی آماده سازی و طراحی ملک برای یک مجموعه آموزشیه
اگر ملک شما برای یک مجموعه آموزشی طراحی شده باشه می تونیدکاربریش رو از پیش دبستانی تا آموزشگاه های مختلف بسته به نظر خودتون تغییر بدید
موفق باشید
یا علی مدد
(02-17-2016 06:46 AM)lorzadehj نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
1.پانسیون
2.مدرسه غیر انتفاعی
3.آموزشگاه
4.مهدکودک
اگر ملک شما برای یک مجموعه آموزشی طراحی شده باشه می تونیدکاربریش رو از پیش دبستانی تا آموزشگاه های مختلف بسته به نظر خودتون تغییر بدید
موفق باشید
یا علی مدد
با سلام خدمت شما دوست عزیز
به نظر من و با توجه به پانسیون هایی که من در تهران رفتم اگر تمیزی و امنیت رو بتونید به خوبی ارائه بدید، پانسیون زدن بهترین کاره ... هم درآمد خوب داره و هم همیشه مشتری دارید.
(02-17-2016 12:35 PM)salamon24 نوشته شده توسط: [ -> ] (02-17-2016 06:46 AM)lorzadehj نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
1.پانسیون
2.مدرسه غیر انتفاعی
3.آموزشگاه
4.مهدکودک
موفق باشید
یا علی مدد
با سلام خدمت شما دوست عزیز
به نظر من و با توجه به پانسیون هایی که من در تهران رفتم اگر تمیزی و امنیت رو بتونید به خوبی ارائه بدید، پانسیون زدن بهترین کاره ... هم درآمد خوب داره و هم همیشه مشتری دارید.
ممنون دوست عزیزم بابت پاسختون
میشه بفرمایید پانسیون هایی که تشریف بردید چند اتاقه بودن و هر اتاق چند نفر؟و حول و حوش هزینه ای که دریافت می کردند تو چه رنجی بود؟
(02-17-2016 06:46 AM)lorzadehj نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
1.پانسیون
2.مدرسه غیر انتفاعی
3.آموزشگاه
4.مهدکودک
موفق باشید
یا علی مدد
سپاسگزارم بابت همفکریتون
بله تقریبا مهدکودک،مدارس،آموزشگاهها و مجموعه هایی که رسالتشون آموزشی هست تقریبا از یک سبک معماری تبعیت می کنند و نیاز اصلیشون کلاس بندی هستش.
همچنین سرمایه کمتری می طلبند ولی پانسیون برای تجهیزش سرمایه بالایی می خواد.البته به نظر خود من هم به طور میانگین پانسیون ها درآمد بیشتری دارند.