سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده پرسود سرمایه گذاری بدید- در 50 درصد سود شریک باشد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
همچنان مشتاق همکاری با دوستان
سلام. با عرض خسته نباشید خدمت دوستان. در مورد کار تریلی باید بگم قبلا خوب بود تا ماهی 60 میلیون کار میکردن اینو که میگم چون خودم تریلی دار بودم. ولی الان ماهی 8 میلیون با خرجو مخارجش به زور تهش میماند. باید با پولت به کاری بزنی که ریسکش کمتر باشه تریلی داری همش ریسکه الان چون وسیلست دیگه از برگشتش اطمینان نداری Undecided
رفیق بزن تو کار طلافروشی مخصوصا اگه بتونی کیفی کار کنی با200 تومن هفته ای 3میلیون کمش درمیاری
من دنبال سرمایه گذار در بخش پرورش طوطی سانان هستم به صورت تخصصی هستم
اگه دوست داشتی تماس بگیر
بازده شش ماه تا یک سال
من جا وامکانات و دانش کافی دارم پول ندارم . بزهای شیری اصلاح نژاد شده یکی از کارهای مدرن و خاص هستش که چند ساله تو ایران در حال گسترشه . اگه علاقه داری تماس بگیر برات توضیح بدم . 09102177768
سلام ما شروع به تولید و طراحی کاتالوگ های تبلیغاتی مانیتور دار کردیم که تا الان وارد میکردیم
این کار کدملا نو هستش و مشتری های خودشو داره پیدا میکنه و تولیدش خیلی به صرفه تره و با کیفیت بهتری هم انجام میشه
توی این کار اگر سرنایه گذاری بشه خیلی سود بالایی داره و بازار بکر و بی رقیبی هم داریم
در صورت تمایل برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
09120256967
(02-15-2016 12:56 PM)morm نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-15-2016 01:11 AM)90_eh3an نوشته شده توسط: [ -> ]سلام و عرض ادب

اولا پیشاپیش عذرخواهی میکنم بابت عنوان تاپیک، اگر به مذاق برخی از دوستان خوش نیومد به بزرگواری خودتون ببخشید 10_004

بنده حدودا 200 تومان پول دارم، اگه بزارم بانک ماهی 4 میلیون تومن بهم سود میده بی دردسر

اما خب به نظر من میشه از پول استفاده های بهتری برد و حتی اگه بشه دست یه بند خدایی رو هم باهاش بند کرد

لطفا اگر ایده ی پرسود و کم ریسک برای سرمایه گذاری (یا حتی کسب و کار ) سراغ دارید دریغ نفرمایید،.

به عنوان شیرینی تا یک سال، ماهانه 50 درصد از سود حاصل ( مازاد بر 4 میلیون عرف سود بانکی) ، تقدیم میشه، یعنی اگه ایده شما ماهی 6 تومن دربیاره، تا یک سال ماهانه 1 میلیون تقدیم میکنم. کاملا جدی و بدون تعارف هم عرض کردم، شاید بگید چرا؟
چون کلا عقیده شخصی من بر این هست که هر کسی برای اینکه چیزی بدست بیاره باید به همون اندازه مایه بزاره، حالا بنده هم نه به همون اندازه، اما در حد وسعم، سعی کردم مایه ای گذاشته باشم.

لطفا، لطفا،لطفا فقط درصورتی که از نظر عملی بر جوابگو بودن ایده تون مطمئن هستید، منت سر بنده بگزارید، ایده تون رو share کنید،

- لطفا ایده تون تخصص خاصی نخواد ( برخی از دوستان ایده های فوق تخصصی ای میدن که واقعا اجرا نمیشه 4yajuyo)

- چون بنده شاغل هستم ، این ایده حد المکان بیبی سیتینگ هم نیاز نداشته باشه، ینی لازم نباشه همیش بالا سر کار باشی
به فرض یارو لودر میخره اجاره میده،زیاد درگیر نمیشه

چون ارتباط از طریق متن هست شاید ابهامی در مورد لحن بیان پیش بیاد، پس تاکید میکنم که لحن این حقیر کاملا دوستانه و خاضعانه است،

منتظر کمک دوستان بزرگوارم هستم، پیشاپیش از کسایی که کمک میکنن و اون کسایی هم که نمیکنن تشکر میکنم 10_004
سلام دوست عزيز
بنده ايده اي ندارم و خودم شديدا دنبال ايده هستم البته چندتايي تو ذهنم هست منتها شك دارم
بگذريم منتها يه چيزي كخ به نظرم ميرسه اينه كه اتفاقا دنبال كار تخصصي باش
ايده هايي كه نياز به تخصص ندارن بلافاصه از روي دست شما كپي ميشمن و چون براي بار دوم سوم اجرا ميشن قطعا عيب هاي كار شما رفع ميكنن بهتر از شما اجرا ميشه چند موردش تو ذهن خودم هست كه ميگم فقط فقط ترسم اينه كه اجرا كنم فلان سرمايه دار كه هم سرمايه داره از من بيشتره هم سابقه اين كار رو داره قطعا بزنه از من جلو

راستي اين خطي رو كه بلد كردمم هم خيلي خوشم اومد نكته ظريفي بود سال ها تو اينترنت بودن اينقدر ازين سوتفاهم ها ديدم كه نگو
سلام یک پیام خصوصی برای شما ارسال کردم
سلام
ی نونوایی بزن خیلی راحت.
جاش خوب باشه . و قراداد 5 ساله اگه ببنده مالکش عالیه .روزی 8 کیسه ماهی 30 ملیون درامدشه
خودتم نمیخواد بری .کارتخوان بزار و امار پختتو داشته باش حله .
کارهای نئوپان با چوب ضایعاتم هست ک خوبه خط تولیدشم 90 تا 100 ملیونه .
موفق باشی
(12-24-2016 11:09 AM)komeilkma نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ما شروع به تولید و طراحی کاتالوگ های تبلیغاتی مانیتور دار کردیم که تا الان وارد میکردیم
این کار کدملا نو هستش و مشتری های خودشو داره پیدا میکنه و تولیدش خیلی به صرفه تره و با کیفیت بهتری هم انجام میشه
توی این کار اگر سرنایه گذاری بشه خیلی سود بالایی داره و بازار بکر و بی رقیبی هم داریم
در صورت تمایل برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
09120256967
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع