سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: احتیاج به سرمایه گذار در سایت اینترنتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام به همه ی دوستان گرامی . ما یک گروه دو نفری هستیم که به طور جد در حال کار بر روی یک وب سایت سینمایی برای ایجاد یک وب سایت یکتا در وب فارسی هستیم.حدوده دو سال هست که فعالیتمون رو شروع کردیم. در حال حاضر با توجه به نوع کارمون و مرحله ای که بهش رسیدیم.میخواهیم برای ادامه ی کارمون یک سرمایه گذار و شریک جدید وارد سیستم کنیم. این سرمایه گذار یا میتونه با وجه نقد و پول وارد کار بشه یا اینکه با تخصصش وارد کار بشه.
در مورد وجه مالی که کاملا مشخص هست.ما یکسری نیازمندی ها داریم که میخواهیم روی طراحی سایت انجام بدیم و هزینه ی او و کارهای جانبی اش هر چقدر بشه باید توسط سرمایه گذار انجام بشه.که چیزی که ما فکر میکنیم حدود 3 الی 5 میلیون در می یاد.شاید بیشتر شاید کمتر ولی فکر نمیکنم حدودش بیشتر از اینها بشه شایدم کمتر بشه.در مورد جزییات این میشه صحبت کرد و تعامل کرد. اگر وجه نمیخواهید بذارید ما احتیاج به یک طراح وبسیت داریم که به عنوان طراح وارد مجموعه بشه و با وقت و تخصصش کنار ما باشه و شریک موفقیت ها و درامدها.فقط امیدوارم دوستانی که پیشنهاد میدن طراح باشن.یعنی هر طرحیروی کاغذ میکشیم قادر به اجراش باشه. این از مورد سرمایه گذاری
اما در مورد نوع کارما. ما یک وب سایت تخصصی در زمینه ی سینمای ایران و جهان داریم که به شکل خبرگزاری فعالیت میکنیم . ونقطه ی قوت ما داشتن مطالب کاملا اختصاصی هست .یعنی ما صرفا ترجمه کننده ی خبر نیستیم بلکه خودمون و تیممون تولید کننده ی محتوا هست که میدونید چیزی که ارزش افزوده داره تولید محتوا هست. و با توجه این نکات چندان رقیب مهمی هم نداریم. باز هم در مورد جزییات میتونیم مفصل تر صحبت کنیم. ما یکتیم هستیم و حدوده سه چهار سالی هم هست که داریم فعالیتت میکنیم.دوستانی که مایل هستن. لطفا پیغام بگذارند تا براشون اطلاعات کامل تر رو پیغام خصوصی کنیم. به دلیل قانون سایت از گذاشن لینک سایت هم معذورم.منتظر پیشنهاداتتون هم هستم.فرصت خوبی برای یک کار اینترنتی و بکر هست که آینده ی خوبی هم داره.
میتونید ادرس سایت بزارید ... مشکلی نیست.
با اجازه ی مدیریت *****.IR البته طی این یکی دو روز به علت اینکه داریم هاستینگ رو عوض میکنم ممکنه مشکلات در بارذاری پیش بیاد.دوستان سوالی باشه در خدمتم
دوستان کسی مایل به همکاری هست؟یا حداقل یه مشاوره ای راهنمایی چیزی
سلام 3-4 ساله دارین کار میکنین تازه الان رسیدین به مرحله سرمایه گذاری تو طراحی؟!!!
طرف ظرف سه سال از جرقه ایده تو ذهنش به سود میرسه...
(01-24-2016 11:06 AM)K4Z3M نوشته شده توسط: [ -> ]سلام 3-4 ساله دارین کار میکنین تازه الان رسیدین به مرحله سرمایه گذاری تو طراحی؟!!!

کاظم جان نزن تو ذوق مردم یهو دیدی این دوستان شدن مثل دی جی کالا هاااااا
(01-24-2016 11:06 AM)K4Z3M نوشته شده توسط: [ -> ]سلام 3-4 ساله دارین کار میکنین تازه الان رسیدین به مرحله سرمایه گذاری تو طراحی؟!!!

اول اینکه ما تجربه ای نداشتیم توی زمینه ی وب .و یکسری مطالب هم پیش اومد که الان نیازی نمیبینم برای شما بازگو کنم که توی این مدت چه اتافاقی افتاده برای ما. اگر کسی از دوستان اعلام امادگی کرد به سرمایه گذاری برای اونها میگم نه شما که می یاد و یه نیش و کنایه میزنید و میروید .با تشکر از سایر دوستان.
25r30wiچی دلخور شد.دمه سرمایه گذار آینده گرم129fs3867689
(01-24-2016 11:19 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]

کاظم جان نزن تو ذوق مردم یهو دیدی این دوستان شدن مثل دی جی کالا هاااااا

مسافر جان من که ارزوی موفقیت دارم برا همه هدفم تلنگری بود برای اینکه سریعتر کار کنن برای موفقیت خودشون وگرنه به من چه ربطی داره10_004
اصلا بحث ناراحت شدن و اینها نیست.بحث اینه که من اومدم یه درخواستی رو مطرح کردم. برفرض که توی کل این مدت اشتباه کردم.شما باید کارهایی که میشه در اینده انجام داد رو به من بگید .پیشنهادی داری باید بگی .این انجمن جایی هست که باید به همدیگه مشاوره داد و سعی کرد راه درست رو پیدا کرد.نه اینکه بیایم با حالت خنده و تمسخر و این حرفها صحبت کنیم.هر کس کار بهتره بلده یا علی بیاد وسط و انجام بده. مشکل ما همینه که وقتی کسی کاری رو شروع میکنه همش بهش ایراد میگیریم و همین چیزها باعث دلسردی میشه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع