سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک به گذر از مرحله شک و ورود به بخش عمل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر عزیزان جان.
ضمن عذرخواهی از بازکردن تاپیک جدید, بنده نیاز به مشاوره و کمک شما اساتید دارم.
بنده متخصص ایمنی و بهداشت حرفه ای هستم و دو سال سابقه واردات روغن خودرو و صنعتی،تجهیزات ایمنی و آتش نشانی دارم. آشنایی کافی با کامپیوتر و زبان انگلیسی بالاتر از متوسط دارم. مقداری هم اشنایی با مدیریت بازرگانی دارم. حدود 50 میلیون سرمایه دارم که میتونم با تعویض خودرو فعلی تا 100 میلیون برسونم.
تا حالا به کسب و کارهای متفاوتی فکر کردم. از قبیل وارد کردن لوازم تزیینی از چین, واردات لباس و لوازم ارایشی از ترکیه, پرورش قارچ و غیره. ولی نوعی ترسازعدم موفقیت مانعم شده تا حالا.
ممنون میشم در مورد راه اندازی کسب و کار از راهنمایی شما استفاده کنم. ضمنا پیشنهاد همکاریدوستان رو هم با جان پذیرا هستم.
در پناه حق
به نظر من ترس به خاطر اين ميتونه باشه كه هدفمون و راه هاي رسيدن بهشون رو خوب نشناختيم. هرچقدر همه چيز براي ما روشن باشه ترس و دلهرمون هم كمتر خواهد بود.
شما كه ميگي تجربشو داشتي ديگه براي چي مي ترسي؟ آيا تجربه ناموفق داشتي؟

يك سوال هم دارم از خدمتتون:
شما كه تو كار واردات صادرات بودي آيا دفتر و كارت بازرگاني و اينا داشتي؟ الان هم داري؟
سلام دوست من.
خير بنده واردات رو براي شركتي كه داخلش مشغول يه كار هستم انجام ميدم. ولي كلا صفر تا صد كار رو خودم انجام ميدادم. از سفارش تا قرارداد و پيگيري و هماهنگي هاي ترخيص و تحويل.
دفتر و كارت بازرگاني ندارم. ولي قابل تهيه است. هرچند كه صلاح در اينه كه در زمينه واردات از كارت خودتون استفاده نكنيد. مشكلات مالياتي ايجاد ميشه.
ترس من هم اغلب بدليل تجربه هاي ناموفق اطرافيانمه. و ركود فعلي بازار
مشكل اصلي من عدم شناخت بازار داخلي هست. عمده كار كن با خارج از ايران بوده و بخش بازار داخلي وم عمدتا با سازمانهاي دولتي بوده و فير از آن هم من تماس چنداني با مشتريات نداشتم؟ بازار داخل و پتاتسيل هاش براي من مجهوله
سلام دوست من اگر هنوز هم دنبال مشارکتی من پیشنهاد صادرت خشکبار به روسیه رو میدم البته منم هنوز کار خاصی نکردم و دنبال بازاریابی در روسیه هستم ولی مشتاق همکاری هستم.مرسی
لینک مرجع