كسي اطلاع داره كيفيت سي دي هاي آموزش بازاريابي كه توي بازار هست خوبه يا نه؟
مثلا آگهي اين نمونه رو بخونيد:
برترین سی دی بازاریابی و تکنیکهای فروش موفق در کشور که شما را با انواع مختلف روش های بازاریابی به صورت تصویری و با راههای جدید فروش و همچنین بالا بردن میزان فروش به صورت کامل و عملی آشنا میکند این پکیج برای اولین بار به صورت کامل جدید و نوین ارائه می گردد و مواردی نظیر كامل كردن مراحل فروش (معرفي محصول، ايجاد آگاهي اوليه ايجاد تمايل و علاقه ،ايجاد تمايل به ترجيح،نحوه فروش موفق توليدات و محصولات، تحريك به خريد و بالاخره خريد) در بر می گیرد اولين و جامعترين فيلم آموزشي بازاريابي و فروش توليدات به صورت موفق جديد و مؤثر جهت فروش حرفه اي )
این پکیج ها بدرد نمی خوره.چون همشون ترجمه کتاب های خارجی هستن و مطالب بازاریاب های خارجی رو بیان می کنن که هیچ کدوم بدرد کشور ما نمی خوره.خود من همیشه دغدغم این بوده که بیایم این مطالبو با استفاده از دانش خودمون بومی کنیم.ولی وقتی به چند نفر از استادان بازاریابی مطرح ایران (که نمیخوام از هیچکدومشون نام ببرم) گفتم یکی گفت من 30 میلیون میگیرم تا راهنماییت کنم. اونیکی گفت من کمکت می کنم بشرطی که آخر سر کتابی که نوشتیم به اسم من باشه.منم از همه ی این افردا نفرت پیدا کردم و گفتم خودم به تنهایی می تونم از عهده ی این کار بر بیام.خودم شروع کردم با همه نوع افراد رابطه برقرار کردن تا بتونم شخصیت های چند بعدی انسانها را بفهمم.
من یه نمونه از حرفهای این پکیج هارو بهتون میگم خودتون تا آخرش رو بخونید.
اینا میگن یکبار برای اولین بار با مشتریتون صبح ساعت 6 تویه رستوران قرار بزارید و با اون شخص یه صبحونه میل کنید.به نظر شما این تو ایران جواب میده.
خانم آفتاب من همین جا به شما بازاریابی رو اموزش میدم.
بازاریابی رو براتون تو یه جمله خلاصه می کنم.
خوشرویی هنگام صحبت و داشتن صداقت هنگام کار.
این راز فروش موفق هستش.
تبليغاتشون با محتواي پكيج ها فاصله داره ولي به نظر من خوبه حتي اين پكيج ها اگه يك درصد بتونه به شما كمك كنه كافيه...
از راهنمايي هاتون بسيار بسيار ممنون. روشن شدم

.
راجع به اين اساتيدي كه نمي خواهيد اسم ببريد من يكيشونو ميشناسم هرجا اسمش رو ببينم ديگه از اون موسسه هيچ كتاب يا سي دي نميخرم. چون اين احساس در من تداعي ميشه كه بقيه اساتيدشون هم تنها هدفشون سركيسه كردن مردم هستش.
سوال من اينه كه آيا امكان داره بدون تجربه عملي آدم فقط با خوندن مطالب كتابها ، سايتهاو... بازارياب موفقي بشه؟
هرگزززززززززززززززززززززززززززززززززززززز
سفر هزار فرسخي با گام اول شروع ميشه
شما تا شروع نكني كه موفق نميشي عزيزم حتي اگه درياي تئوري و نظريه هاي موفقيت باشي.....
آفتاب جان
بنظرم باید تجربه کنید تا به نتیجه برسید.
مطمئن باشید جزوه و کتاب خیلی موثر نیست و بازاریابی علمی به روز است که پی در پی متدها و روش های جدیدی حاصل میشود.
در بازاریابی باید خلاق باشید تا زود دیده شوید.
ببینید خانم آفتاب تجربه چه جوری بوجود میاد؟تجربه زمانی بوجود میاد که ما درگیر کار باشیم.تلخی و شیرینی کار رو بچشیم.اونوقت کلی اطلاعات شیرین بدستمون میاد که یه دنیا برامون ارزش داره.
من وقتی کار تبلیغاتو شروع کردم زیاد اطلاعات نداشتم.همش از اینو اون امار میگرفتم،میرفتم بازار هی سوال می کردم.چون میدونستم مشتری ها ازم این سوالات رو می پرسن.بعد از اینکه با کار بطور کامل آشنا شدم رفتم سراغ مشتری اینجا بود که تازه فهمیدم تو بازار ایران چه خبره.چه آدمایی هستن که سخته باهاشون کار کردن.اینجا بود که اومدم برا کارم هدف گذاری کردم.گفتم مشتریای من برای مثلا تقویم های حصیری بیشتر آژانس ها و رستوران ها هستند.اومدم رفتم با یکسری از این ها صحبت کردم.یه عده شون که اصلا حالیشن نبود تبلیغات یعنی چی و یه عده شون هم که میدونستن تبلیغات چیه حاضر نبودن پول خرج کنن.اینجا من باید زرنگ می بودم که می تونستم دسته ی دومو متقاعد کنم تا با من کار کنن.که هی میومدم خونه میشستم فکر می کردم که چطور میشه اینارو متقاعد کرد.فقط با فکر خودم بازی می کردم.تا به یه سری حقایق برسم.
اینم بهتون بگم.من اصلا خوندن کتاب های بازاریابی رو منع نمی کنم.اتفاقا شما باید اول با اصول بازاریابی آشنا بشید تا بتونید کارتونو جلو ببرید.خودمن کتاب مدیریت بازاریابی فیلیپ کاتلر و کتاب تبلیغات ،اصول و شیوه های عمل(نویسنده شو براتون مینویسم)خوندم واقعا کتاب های جالبین شما با مفاهیم پایه آشنا میشید.ولی اینکه یه شخصی بیاد این ادعارو بکنه که میتونه فروش ما رو افزایش بده مطمئن باشید که فقط میخواد محصولشو بهمون بفروشه.هر شغلی برا خودش یه نوع بازاریابی داره.هیچکس نمی تونه یه نسخه بپیچه که همه از اون استفاده کنند.
حالا که این مباحث پیش اومد .من از فردا کمکم شروع می کنم اصول پایه ای بازاریابی رو بهتون یاد میدم.تو همین انجمن.مطمئن باشید این خیلی بهتر از اون پکیج ها خواهد بود.
(12-27-2011 10:14 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]این پکیج ها بدرد نمی خوره.چون همشون ترجمه کتاب های خارجی هستن و مطالب بازاریاب های خارجی رو بیان می کنن که هیچ کدوم بدرد کشور ما نمی خوره.خود من همیشه دغدغم این بوده که بیایم این مطالبو با استفاده از دانش خودمون بومی کنیم.ولی وقتی به چند نفر از استادان بازاریابی مطرح ایران (که نمیخوام از هیچکدومشون نام ببرم) گفتم یکی گفت من 30 میلیون میگیرم تا راهنماییت کنم. اونیکی گفت من کمکت می کنم بشرطی که آخر سر کتابی که نوشتیم به اسم من باشه.منم از همه ی این افردا نفرت پیدا کردم و گفتم خودم به تنهایی می تونم از عهده ی این کار بر بیام.خودم شروع کردم با همه نوع افراد رابطه برقرار کردن تا بتونم شخصیت های چند بعدی انسانها را بفهمم.
من یه نمونه از حرفهای این پکیج هارو بهتون میگم خودتون تا آخرش رو بخونید.
اینا میگن یکبار برای اولین بار با مشتریتون صبح ساعت 6 تویه رستوران قرار بزارید و با اون شخص یه صبحونه میل کنید.به نظر شما این تو ایران جواب میده.
خانم آفتاب من همین جا به شما بازاریابی رو اموزش میدم.
بازاریابی رو براتون تو یه جمله خلاصه می کنم.
خوشرویی هنگام صحبت و داشتن صداقت هنگام کار.
این راز فروش موفق هستش.
من یه چیز دیگه اضافه می کنم . شما وقتی می تونی جنسی رو بفروشی که خودت هم اونو قبول داشته باشی و اگه لازم شد از همون استفاده کنی ( به اون اعتماد کامل داشته باشی)
درد ما ايرانيها همين ندانستن علم بازاريابيه.نمي دونم چرا بعد از اين همه مقاله و كتاب و انواع و اقسام منابع باز هم تو اين زمينه پيشرفت نميكنيم؟
احتمالا گير كار تو همين قسمتي هستش كه آقا مهدي و آقاي كاظمي اشاره كردن: استفاده نكردن از فكر و خلاقيت توي كاره.
همه ميخوان مثل من خيلي راحت يه منبع تضميني براي يادگيري بازاريابي پيدا كنند.
آقا مهدي حالا كه ميخواهيد زحمت آموزش رو بكشيد لطف كنيد براي اين مبحث يه جايي توي كارگروه تبليغات باز كنيد .بطوري كه اون دسته از دوستاني كه تمايل دارند هم از مطالب استفاده كنند.براي اين ميگم توي كارگروه چون فكر ميكنم اين حركت رو بشه به شكل عملي اجرا كرد .يعني ما يه گروه ميشيم و شما استاد ما.در پايان هر درس (البته بعد از گذروندن دروس پايه)تمرينهاي عملي مطرح كنيد كه ما اجراشون كنيم و بعد از اجرا بيايم تجارب خودمون رو در اختيار همديگر قرار بديم.
فقط بايد تعداد مشخص بشه.
(12-27-2011 01:02 PM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]درد ما ايرانيها همين ندانستن علم بازاريابيه.نمي دونم چرا بعد از اين همه مقاله و كتاب و انواع و اقسام منابع باز هم تو اين زمينه پيشرفت نميكنيم؟
احتمالا گير كار تو همين قسمتي هستش كه آقا مهدي و آقاي كاظمي اشاره كردن: استفاده نكردن از فكر و خلاقيت توي كاره.
همه ميخوان مثل من خيلي راحت يه منبع تضميني براي يادگيري بازاريابي پيدا كنند.
آقا مهدي حالا كه ميخواهيد زحمت آموزش رو بكشيد لطف كنيد براي اين مبحث يه جايي توي كارگروه تبليغات باز كنيد .بطوري كه اون دسته از دوستاني كه تمايل دارند هم از مطالب استفاده كنند.براي اين ميگم توي كارگروه چون فكر ميكنم اين حركت رو بشه به شكل عملي اجرا كرد .يعني ما يه گروه ميشيم و شما استاد ما.در پايان هر درس (البته بعد از گذروندن دروس پايه)تمرينهاي عملي مطرح كنيد كه ما اجراشون كنيم و بعد از اجرا بيايم تجارب خودمون رو در اختيار همديگر قرار بديم.
فقط بايد تعداد مشخص بشه.
سلام
منم هستم