سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بازاریابی کالا و محصولات شما در ترکیه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
با سلام
اگر در زمينه صادرات تخم و گوشى بلدرچين هم فعاليت ميكنيد به من پيام خصوصى بديد لطفا
با سلام و خسته نباشید
ما در زمینه ی میوه فعالیت داریم در حال بررسی برای صادرات به برخی از کشور ها هستیم اگه مایلین و خریدار دارین میتونیم با هم همکاری کنیم
............................اشتباه شد
سلام.
بنده مشاور چندین شرکت بزرگ دارویی هستم، در زمینه صادرات دارو از ایران اگر میتونید من در خدمتم.
همینطور در زمینه انواع عرقی جات سلامتی.
و همینطور در زمینه پوکه کپسول دارویی به ترکیه.
ش ت : 09121382692
سلام.فرش دستبافت نمیشه صادرکنیم به کشورهایی که فرمودید ویاسیفی جات.چون من هردودراختیارمه هرتناژی میتونم صادرکنم
ایمیلممafsaneh.zokaee@yahoo.com
زعفران صادراتي درجه يك هم خواستين بنده هستم
(12-24-2015 04:06 PM)amir.ilkhani نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان پیرو تاپیک پیشینی که باز کردم در باره بازرایابی کالا و محصولات شما در عراق و افغانستان حالا فعالیت های خودمون و گشترش دادیم و در تریکه نیز برای کالای شما بازاریابی می کنیم دوستانی که تمایل به همکاری دارند در هیمن تاپیک یا به صورت پ.خ اعلام کنند

لطفا اطلاعات تماستون رو اعلام بفرمایید.
ممنونم
داداش برا خرما میتونی مشتری جور کنی
بسته بندی و تروتمیز
بهترین خرما خوزستان که تو دنیا تکه
[quote='amir.ilkhani' pid='160458' dateline='1450957008']
دوستان پیرو تاپیک پیشینی که باز کردم در باره بازرایابی کالا و محصولات شما در عراق و افغانستان حالا فعالیت های خودمون و گشترش دادیم و در تریکه نیز برای کالای شما بازاریابی می کنیم دوستانی که تمایل به همکاری دارند در هیمن تاپیک یا به صورت پ.خ اعلام کنند

سلام من می تونم محصولات کشاورزی خراسان جنوبی رو به بهترین قیمت برا تون تهیه کنم محصولاتی مانند زعفران زرشک عناب و ... که هم شناخته شده هستن و هم تقریبا در انحصار این استان هست . ایدی تلگرام @amirhossein1550
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع