سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی فروشگاه اینترنتی(درخواستی دوستان)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان گرامی تو این تاپیک میخوام یه آموزش کلی در مورد راه اندازی سیات فروشگاه اینترنتی قرار بدم پس دوستان لدفا" سوا درمورد همین بحث انجام بشه ممنونم.36

خوب دوستان اول شما باید بدونید که هدف راه اندازی فروشگاه چیه؟
شما برای عرضه چه محصولی میخواید فروشگاه داشته باشید؟
آیا شما تخصص کافی دارید برای راه اندازی فروشگاه؟

خوب اینا چندتا سوال اولیه و آسون شروع کاره بخاطر این میگم مهمه که اگه ندونید چه محصول یا امکاناتی رو میخواید ارائه بدید تو کارتون موفق نمیشید دوستان گرامی حتما" اول مشخص کنید که چه کاری میخواید انجام بدید10_004

خوب بعد از انتخواب اینکه فروشگاه شما چه محصولاتی رو عرضه میکنه شما باید محصولات خودتون رو آماده کنید و برای عرضه.10_004

خوب تا اینجا کار مشخص شد( اینکه چکار میخواید انجام بدید)....

حالا میریم برای آماده کردن فروشگاه.

بهترین راه برای اینکار بهترین از نظر (هزینه،وقت، آسونی کار) سیستم وردپرس (wordpress) هست بهترین CMS از نظر منه چون توو یه تاپیک دیگه هم گفتم که چندتا فروشگاه برای دوستانم راه اندازی کردم.
خوبحالا که CMS مشخص شد (وردپرس) شما نیاز به هاست لینوکس دارید خرید هاست خیلی آسونه شما اول باید تو ساید IRNIC ثبت نام کنید یعدش یه کد میگیرید برای خرید هاست لازمه.
شما تا اینجا خیلی پیشرفت کردید چون چندتا کار مهم انجام شده.12_002

هزینه ها:

هزینه ثبت نام در IRNIC مجانی
هزینه هاست برای یک سال(فضای سایت 1GIG) پهنای باند(100GIG) فقط 39هزارتومن12_002

تا اینجا خیلی خوب پیشرفتیم 10_004
حالا که نوع کار مشخص شد و هاست و برای یک سال اجاره کردیم میریم سراغ خود سایت
شما با استفاده از سیستم رایگان وردپرس با هزینه خیلی کم برای یک فروشگاه بسته به نوع عرضه کلا امکان داره این قیمت ها بالا و پایین بره چرا؟ بخاطر اینکه شما اگه از سایت های آماده استفاده کنید راحت کپی میشه سایت شما چون شما از یک سایتی استفاده کردید که در دسترس عموم قرار داره و همه میتونن ازش استفاده کنن.
شما به یه طراح سایت اعلام میکنید که میخواهید یک سایت رایگان رو برای شما خصوصی سازی کنه بخاطر راحتی این کار قیمت پایین هم خیلیا قبول میکنن12_002
بعد از خریداری سایت رایگان که در دسترس عموم هست میتونید تغیرات خودتون رو اعمال کنید که از نظر من این کار خیلی راحت و کم هزینه تر از اینه که بخواید از اول یه سایت طراحی کنیم و راه اندازی کنیم.

شما تا اینجا یه سایت در اختیار دارید به همین آسونی کل این کارا رو من تو 5ساعت انجام دادم برای این دوستانم البته اون موقع ها کارم این بود 10_004

دوستان هرجای این مطلب مبهم بود حتما" اعلام کنید تا بهتر بتونم بدونم کجا مشکل دارید تا رفع بشه.

هزینه ها با اعمال تغیرات تو سایت همه و همه بالاتر از 100هزارتومن
نمیره دوستان.36

منتظز شما دوستان هستم.

موفق///تاجگردون
دوستان گرامی خیلی مشکل تایپی دارم شرمنده
از بهترین cms های رایگان که من تجربه کار دارم جوملا هست که می شه از اون هم استفاده زیادی کرد
http://www.joomla.org
من زندگیمو مدیون وردپرس هستم...35
پیشنهاد میکنم فروشگاهتو با وردپرس راه اندازی کنی
اینم یه قالب فروشگاهی حرفه ای ترجمه شده برای دوستان انجمن.البته رایگان :-)
قالب فروشگاهی پورتو
وردپرس عالیه سراغ سیستمهای دیگه هم نرید
لینک مرجع