11-29-2015, 09:23 PM
11-29-2015, 10:07 PM
اطلاعات خودمو هرچند ناقص بهت میدم. برای اینکار باید بانک ایمیل داشته باشی که فعال باشه میتونی از ادمین همین سایت درخواست کنی بهت بفروشه
ایمیل های بچه های سایت رو که تعداد ثبت نامی ها خیلی زیاده طبق آمار خوب وقتی این ایمیل ها رو گرفتی میتونی برنامه ارسال ایمیل گروهی مثل (پیامک آوا 4)
رو دانلود کنی که حجم 2 مگ داره بعد بانک ایمیل ها رو وارد اون کنی ایمیل گروهی بفرستی و کارتو انجام بدی.
من خودم بانک هک شده ایمیل یه ISP رو داشتم که از شرکت زیرساخت بود که شرکت دولتی بود اما دوسال پیش اطلاعاتش پرید شما میتونی یافت کنی بانک کامل
ایمیل های فعال رو..
موفق///تاجگردون
ایمیل های بچه های سایت رو که تعداد ثبت نامی ها خیلی زیاده طبق آمار خوب وقتی این ایمیل ها رو گرفتی میتونی برنامه ارسال ایمیل گروهی مثل (پیامک آوا 4)
رو دانلود کنی که حجم 2 مگ داره بعد بانک ایمیل ها رو وارد اون کنی ایمیل گروهی بفرستی و کارتو انجام بدی.
من خودم بانک هک شده ایمیل یه ISP رو داشتم که از شرکت زیرساخت بود که شرکت دولتی بود اما دوسال پیش اطلاعاتش پرید شما میتونی یافت کنی بانک کامل
ایمیل های فعال رو..
موفق///تاجگردون
11-30-2015, 11:15 AM
(11-29-2015 10:07 PM)سزار3 نوشته شده توسط: [ -> ]اطلاعات خودمو هرچند ناقص بهت میدم. برای اینکار باید بانک ایمیل داشته باشی که فعال باشه میتونی از ادمین همین سایت درخواست کنی بهت بفروشهیعنی باید نرف افزار داشته باشی؟ من بانک ایمیل دارم ........ بدون نرم افزار چطوری؟
ایمیل های فعال رو..
موفق///تاجگردون
11-30-2015, 07:46 PM
ببین دوست گرامی نرم افزار کار رو خیلی راحت میکنه برای اینکه گروهی بفرستی اگه میخوای دونه دونه بفرستی خودت فکرشو بکن کلی باید وقت صرف کنی تا کل لیست رو بفرستی اما این برنامه ها به صورت دسته جمعی یک ایمیل رو برای گروهی که مشخص کردی (بانک ایمیل) میفرسته خیلی هم عالیه.
موفق///تاجگردون
موفق///تاجگردون
11-30-2015, 09:29 PM
وبسایت میلرلایت میتونه راه حل شما باشه. هم در ارسال و هم در جمع آوری ایمیل. کلی هم راهنمای فارسی داره...