با سلام. من قصد دارم فیلم های آموزشی بسازم که در اون تدریس کنم. اما علاقمند نیستم از پاور پوینت های آماده استفاده کنم بلکه می خواهم ابزاری داشته باشم که بتوانم روی آن بنویسم و این نوشته ها ضبط شود. خب بهترین وسیله برای این کار چیست؟ بعضی ها بهم تبلت های قلم دار رو پیشنهاد کردن. شما پیشنهاد دیگه ایی دارید؟ راستی اگر کسی شبکه ی آموزش رو دیده باشه بعضی برنامه هاش مدرس روی یک صفحه ی دستکتاب کوچیک روی میزی می نویسه و نتیجه روی صفحه ی نمایش بزرگ نشان داده میشه. اگر همچون چیزی باشه که فوق العاده است. ممنون از کمک های همه ی دوستان
(11-26-2015 09:12 PM)riporter نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام. من قصد دارم فیلم های آموزشی بسازم که در اون تدریس کنم. اما علاقمند نیستم از پاور پوینت های آماده استفاده کنم بلکه می خواهم ابزاری داشته باشم که بتوانم روی آن بنویسم و این نوشته ها ضبط شود. خب بهترین وسیله برای این کار چیست؟ بعضی ها بهم تبلت های قلم دار رو پیشنهاد کردن. شما پیشنهاد دیگه ایی دارید؟ راستی اگر کسی شبکه ی آموزش رو دیده باشه بعضی برنامه هاش مدرس روی یک صفحه ی دستکتاب کوچیک روی میزی می نویسه و نتیجه روی صفحه ی نمایش بزرگ نشان داده میشه. اگر همچون چیزی باشه که فوق العاده است. ممنون از کمک های همه ی دوستان
دوست گرامی اون همون تبلته که بایک خروجی دیگه روی مانیتور نشون میشده چکار میکنه...
موفق///تاجگردون