سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره در مورد راه اندازی تولیدی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
بنده چدین سال هست که تو کار تعمیرات خودرو هستم چون به تولید علاقه دارم میخوام دسته سیم خودرو و موتورسیکلت تولید کنم همه مراحل تولید و دستگاهای لازم رو براورد کردم سرمایه انچنانی نمیخواد و میخوام تو خونه تولید رو شروع کنم رو هر دسته سیم بنا یه حجم کار سودش از 2 هزار تا 6هزار فرق میکنه بنده تو استان خوزستان شهرستان بهبهان زندگی میکنم از دوستانی که تجربه تو تولید دارند کمک میخوام منو راهنمایی کنن ایا تولید تو شهرستان صرف داره یا نه چند تا دسته سیم باید در ماه تولید بشه و بفروش برسه که جنبه اقتصادی داشته باشه
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم
یا علی
کسی نیست؟؟؟؟
تعدد که به صورت مستقیم بستگی به بازاریابی شما داره
باید ببینید می تونید به مونتاژ کنندگان بفروشید یا نه..............
به نظرم اگه امکان داره یه 5 تا تولید کنید و ببرید ببینید میخرن یا نه.........فروشش خیلی مهم هستش...
سلام آرسان جان (هم شهری) بله توجیه اقتصادی داره و سود هم داره براتون اما بسته به نیاز باید تولید کنید. بازار یابی رو شرو کنید بعد تولید اولین دسته ها بعد
ببینید که وضعیت بازار چطوره میتونید خودتون تو خونه مستقیم توضیع کنید و خیلی کارا دیگه مهم فروشه

موفق///تاجگردون
سلام ممنون که شرکت کردین بنده قصد دارم اول تو خونه کارمو شروع کنم و در مرحله اول هم خودم باید به عنوان کارگر شروع به کار دوستگاه برای شروع کار لازمه و مواد ولیه مواد اولیه باید از مراگز فروش تهیه بشه من بیشتر ترسم از اینه که چطوری محصولمو تو بازار جا بندازم و به نظر دوستان برای شروع کار شرکت لازم هست که ثبت کنم
از دوستان اگه کسی نکته ای را میدونه که بدرد کار من بخوره ممنون میشم منو راهنمایی کنه
با تشکر
کسی نیست
با سلام باید با دید باز بازار مصرف رو بسنجی و اجناس با کیفیت و قیمت مناسب نسبت به
رقبا عرضه کنی
لینک مرجع