سلام خدمت دوستان
دنبال یه سری طرح و کار هایی که در خانه انجام میدن هستم مثل مونتاژ کردن وسائل و...
کسی کار خوبی سراغ داره ! و یا جایی برا معرفی داره ، ؟
با تشکر
خوب باید بری یاد بگیری
از آموزشگاه های فنی و حرفه ای
واگرنه خودم یه مدت دنبال اینجور کارا بودم....پاک کردن نخود و لوبیا گیرت میاد فقط....!!
فکر نمیکنم جای خاصی رو پیدا کنید...............
اکثر کارهای قابل انجام در خونه که تبلیغ میشن از قبیل ف/ی/ل/ت/ر هوا و جوراب و .........کارهایی هستن که دیگه صرفی برای تبلیغ کننده نداره و حالا میخاد خودش شروع به درآمد از فروش ایده اون کار بکنه........
به نظرم بگردید دنبال کاری که خودتون بتونید انجام بدید و البته قطعات رو بدین بیرون و خودتون مونتاژ کنید
اگه کار خوبی پیدا کردید همین جا به اشتراک بگذارید تجربیات خودتون رو
اگه تو خونه اید بچسبید به یه کانال تلگرام .. یه کانال ایجاد کنید ..سعی کنید رشدش بدین .. اعضای که بره بالادرامد تبلیغاتیش خیلی زیاده و می توانید جنس هم توش بفروشید ... درامدش از هر چی بهتره ..
(11-19-2015 09:29 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]اگه تو خونه اید بچسبید به یه کانال تلگرام .. یه کانال ایجاد کنید ..سعی کنید رشدش بدین .. اعضای که بره بالادرامد تبلیغاتیش خیلی زیاده و می توانید جنس هم توش بفروشید ... درامدش از هر چی بهتره ..
احتمال ف/ی/ل/ت/ر شدندش خیلی زیاده مخصوصا که دارند یک سرویس مشابه ایرانی بالا میارند فکر کنم اسمش سلام بود
به نظرم کانال تلگرام درآمد زیادی نداشته باشه ...................
دوستان یه کانال با 30 هزار عضو الان چقد درآمد در روز داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟