با سلام خدمت تمام دوستان گلم .می خواستم دوستان محصولات کشاورزی شهر خودشان را معرفی کنند تا به بحث ببپردازیم و در صورت امکان با هم همکاری داشته باشیم مرسیییی
(11-04-2015 11:48 AM)sass نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت تمام دوستان گلم .می خواستم دوستان محصولات کشاورزی شهر خودشان را معرفی کنند تا به بحث ببپردازیم و در صورت امکان با هم همکاری داشته باشیم مرسیییی
واقعا کسی نیست
چه نوع خرمایی هست و با چه قیمتی عرضه میشه
سلام
دوستان کسی توی کار رب گیری هست؟؟؟ ما حدود 10-12 تن انار مخصوص رب داریم..کسی خواست خبر بده.
سیب زمینی همدان
نوع اسپرد و سانتا
بدون خاک و درشت
بدون کرم خوردگی و عیب ظاهری
فروش به صورت تناژ
قیمت 500
سلام دوست عزیز
خودتان کدوم شهر هستین و محصولات شهر خودتون رو اعلام بفرمایید.
موفق باشید.
به نظرتون یه سایت آگهی صرفا برای فروش محصولات کشاورزی با امکان خرده فروشی و ارتباط مستقیم خریدار و فروشنده به جایی میرسه؟
سه دقیقه ای میتونم سایتش رو طراحی کنم اما هیچ نظریه ای در مورد افق دیدش و امکانات مورد نیاز کشاورزان ندارم
دوستانی که میتونن در راه رشد وبسایت قدم بردارن اعلام امادگی کنن تا شراکتی سایت رو راه اندازی کنیم
(01-17-2016 04:00 PM)هورداد نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرتون یه سایت آگهی صرفا برای فروش محصولات کشاورزی با امکان خرده فروشی و ارتباط مستقیم خریدار و فروشنده به جایی میرسه؟
سه دقیقه ای میتونم سایتش رو طراحی کنم اما هیچ نظریه ای در مورد افق دیدش و امکانات مورد نیاز کشاورزان ندارم
دوستانی که میتونن در راه رشد وبسایت قدم بردارن اعلام امادگی کنن تا شراکتی سایت رو راه اندازی کنیم
سلام دوست عزیز
محصولات کشاورزیتون چی هس و از کدام شهر هستید؟
درضمن الان عصر ارتباطات و تکنولوژی هس
اینترنت هم خودش یک مکان بازاریابی هست و روشهای متفاوتی داره که از طریق بازاریابی اینترنتی میتوانی محصولاتتون رو بفروش برسانید.
البته من خیلی خلاصه نظرم رو گفتم, چون بحث بازاریابی اینترنتی خودش دنیایی داره..
موفق باشید.