سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان خوب

یه راست میرم سر اصل مطلب. به کمک یکی از دوستانم قصد راه اندازی یک مجله ی الکترونیکی رو دارم.

هدف ایجاد یک مجله ی زیبا و با مطالب مفیده که به صورت رایگان منتشر میشه. برای این کار نیاز به چند فرد با ذوق و علاقه مند داریم.

عزیزانی که مایل هستند در انتشار اولین نسخه از این مجله همکاری کنند همینجا یا از طریق پبام خصوصی اعلام کنند.

نکته مهم: در شماره اول قصد داریم افرادی که فکر می کنند می تونن از پس این کار بر بیان رو جمع کنیم و از شماره دوم به بعد تمام کسانی که در مرحله اول فعالیت قابل قبولی داشتند و در شماره های بعدی همکاری کنند به صورت توافقی دستمزد پرداخت می شه.

موضوع فعالیت مجله هم تقریبا تمام موضوعات رو شامل میشه. مثل آشپزی، سرگرمی، موفقیت، روانشناسی، گردشگری و ...

اگه کسی مایل هست بسم الله...
سلام دوست عزیز،
منم مدتیه چنین ایده ای دارم و در حال تحقیقات هستم.
منظور شما چجور همکاری هست؟ همکاری در زمینه طراحی و پیاده سازی سایت و مسایل فنی مربوطه؟ یا تولید و انتشار محتوای سایت؟
(10-30-2015 02:52 AM)iran480 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز،
منم مدتیه چنین ایده ای دارم و در حال تحقیقات هستم.
منظور شما چجور همکاری هست؟ همکاری در زمینه طراحی و پیاده سازی سایت و مسایل فنی مربوطه؟ یا تولید و انتشار محتوای سایت؟

سلام
منظور من از مجله، سایت نیست. مجله به صورت pdf هستش. همکاری هم در هر دو مورد. هم طراحی گرافیک مجله و صفحه آرایی و هم تولید محتوا
سلام،
دوست عزیز به نظر من بهتره هم بصورت سایت باشه و هم پی دی اف. چون اگر پی دی اف باشه مخاطب زیادی نخواهید داشت. کسی زیاد دنبال کننده و خواننده یه مجله بصورت پی دی اف نیست. اما سایت اینترنتی در دسترسه و مراجعه کننده بیشتری داره. یه نسخه از مطالب برگزیده سایت رو بصورت هفتگی با ظاهری گرافیکی پی دی اف کنید و توی سایت بزارید برای دانلود.
(10-30-2015 03:41 PM)iran480 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام،
دوست عزیز به نظر من بهتره هم بصورت سایت باشه و هم پی دی اف. چون اگر پی دی اف باشه مخاطب زیادی نخواهید داشت. کسی زیاد دنبال کننده و خواننده یه مجله بصورت پی دی اف نیست. اما سایت اینترنتی در دسترسه و مراجعه کننده بیشتری داره. یه نسخه از مطالب برگزیده سایت رو بصورت هفتگی با ظاهری گرافیکی پی دی اف کنید و توی سایت بزارید برای دانلود.

بله حق با شماست. هدف من هم از این مجله تقریبا همینه. من سایت دارم و مجله نوعی تبلیغ برای سایت محسوب میشه
لینک مرجع