(10-22-2015 05:19 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]امین جان عالیییییی بود . ممنون
با سلام دوستان عزیز من برنامه خروجی میگیریم همه چی اوکی و روی بلو استیک هم نصب میشه برنامم ولی تا میزنم روی منوهای برنامه از برنامه میپره بیرون اگه ممکنه راهنماییم کنین
(11-29-2015 12:18 PM)ehsanmakarony نوشته شده توسط: [ -> ] (10-22-2015 05:19 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]امین جان عالیییییی بود . ممنون
با سلام دوستان عزیز من برنامه خروجی میگیریم همه چی اوکی و روی بلو استیک هم نصب میشه برنامم ولی تا میزنم روی منوهای برنامه از برنامه میپره بیرون اگه ممکنه راهنماییم کنین
از ارور عکس بزار تا راهنمایی کنم
(11-30-2015 11:38 AM)Amin-Bagheri نوشته شده توسط: [ -> ] (11-29-2015 12:18 PM)ehsanmakarony نوشته شده توسط: [ -> ] (10-22-2015 05:19 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]امین جان عالیییییی بود . ممنون
از ارور عکس بزار تا راهنمایی کنم
وقطی که اجراش میکنم همین طور که داخل عکس میبینین کاملا درست نصب میشه روی بلو استک و حتی دکمه خروج هم درست کار میکنه ولی وقطی که میخام داخل برنامه ای که طراحی کردم گزینه منو های برنامه رو بزنم از برنامه مپره بیرون و اختاری هم نمیده
و این عکس هم داخل برنامه اندرویید فور بیسیک هست که وقطی از میپره بیرون داخل شبیه ساز این اختارا رو داخل اندرویید 4بیسیک میده
![[تصویر: v2on_untitled2.jpg]](http://uupload.ir/files/v2on_untitled2.jpg)
سلام دوست خوبم
به دخاطر مطالب کاربردیتون ممنون
من برای ساختن اولین برنامه ام تمام مراحل رو رفتم اما بعد از زدن f5 در آخر ارور زیر رو داد:
Installing file to device. Error
No device found.
ممنون میشم راهنماییم کنید.