01-29-2016, 01:44 PM
(10-07-2015 03:54 PM)شاهکار طبیعت نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستاي گلم
من يه مدتي نبودم سخت درگير رسيدن به هدفم هستم؛ هدفم اينه گلخونه بزنم.
الان دارم تو يكي از روستاهاي شهرمون تو يه گلخونه كار مي كنم تا تجربه كسب كنم.
بحث اصلي:
ما اين دوره خيار كاشتيم و كمتر از 10 روز ديگه برداشت خيار تو گلخونه اي كه توش كار مي كنم شروع ميشه.
يه فكري به سرم زده اينكه خيارها رو به ميدون نديم؛ من برم تو بازار (مغازه هاي ميوه فروشي، وانت هايي كه پشتشون ميوه مي فروشن، فروشنده هاي دوره گرد و..) خيارها رو پخش كنم و يه 50 تومن در هر كيلو براي من بمونه! اونايي كه از ميدون ميان محصول ما رو ميبرن ميدون واسطه ها هستن، اين واسطه ها خيلي سود برميدارن براي خودشون، پولشو هم به موقع به توليدكننده نميدن؛ من ميخام اين واسطه ها نباشن (يعني مستقيم محصول برداشت شده همان روز رو خودمون ببريم پخش كنيم تو شهر). حالا يه مشكلي كه هست اينه كه اين فروشنده ها جنساشونو با چك ميخرن از دلال ميدون. مشكلم اينجاست كه من نمي تونم محصول گلخونه اي كه مال خودم نيست رو به فروشنده اي كه نمي شناسمش بفروشم و چك ازش بگيرم.
شما پيشنهادي داريد؟
خيلي ممنون
سلام دوست عزیز
ببنید برای هر صنفی این دوره زمونه باید تبلیغ کرد،حالا هرتبلیغی که باشه.تا تبلیغ نکنید کسی شما رو نمیشناسه و نمیدونه شما کشاورز دسته اول هستین،بنابراین تبلیغ رو باید در سیستم فروشتون قرار دهید.
یکی از روش های تبلیغ که بازدهی خوبی هم داره ، پیشنهاد بنده به شما تبلیغ در روزنامه همشهری هست که باهزینه اندک و بدون تلف کردن وقتتون محصولات خود را تبلیغ کنید.
البته خیلی روش بازاریابی برای فروش هست ( نمونه ش تبلیغ در سایت های نیازمندی ها هست )
بازم سوالی داشتین در زمینه ی مشاوره تبلیغاتی درخدمتتون هستم.