سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره در مورد راه ندازی مغازه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من سر دو راهی تو دوتا شغل گیر اوفتادم از دوستانی رهنمایی میخوام
بنده در استان خوزستان هستم و بنا به این که در بیشتر سال هوا گرم هست یکی تعویض روغنی و یکی تعمیر و نصب وسایل سرمایشی گرمایشی منزل رو انتخاب کردم حالا موندم کدومو انتخاب کنم تو هر دو رشته هم کار کردم در ضمن سرمایه من ده میلیون هست مغازه هم ندارم
با تشکر
کسی نیست جواب بده
حتما طرح کار تونو بیاورید روی کاغد-تحقیق کنید ببینید با 10 میلیون چه ابزار هایی میشه خرید برای دو مورد ذکر شده-بنظر میاد اگر بتونید وام بگیرید بهتره البته بازم باید حساب کتاب کنید ببینید چقدر جنس میبره کارتون *تمام پولتونو خرج نکنید ببینید مغازه ای که میخواید اجاره کنید چقدر پول پیش میبره و ماهی چند اجاره میخواد-حتما پول اجاره حداقل سه ماهتونو بگذارید کنار و خرج نکنید-باید یک تبلیغ خوب داشته باشید تا سود خوبی هم بگیرید-بنظرم هزینه تبلیغات هم حساب کنید

میتونید تراکت سفارش بدید و ذکر کنید کسانی که این تراکت رو بیارن اگر تعویض روغنی دارید مثلا چند درصد بسته به میل خودتون و همچنین جذب مشتری تخفیف شامل حالشون میشه و همچنین برای اون یکی شغل مد نظرتون(نباید انتظار سود خوب یا حتی مورد قبول در چند هفته اول داشت)

بنظرم اگر بتونید به همراه خدماتی که میدید طرح های رایگان هم در اختیار مشتری قرار بدید تبلیغ خوبی میشه-مثلا تعویض روغن با ف/ی/ل/ت/ر رایگان هوا یا باد گیری لاستیک رایگان یا دستمال کاغدی های کوچیک ماشینی با طرح اسم و آدرس مغازتون بدید به مشتریانی که ازتون خرید میکنن و مثلا خدمات برای دارندگان تاکسی با چند درصد تخفیف---اینا رو یه مدت انجام بدید تبلیغ خوبی میشه

برای سیستم های سرمایشی و گرمایشی هم همینطور...........

مهم ترین چیز انتخاب مغازست مخصوصا برای تعوضیغ روغنی-ببینید تا شعاع چند کیلومتریتون مغازه تعویض روغنی وجود داره-مغازه ای که میخواید بزنید داخل شهره یا اول شهر-بنظرم اول شهر باشه سود بیشتری داره چون محل عبور مرور هم مسافرینه هم هم شهریا و قاعدتا اونای که میخوان از شهر خارج بشن و هر دلیل دیگه بنا به اطمینان سری به این مغازه میزنن-------خیلی مسائل دیگه هست که خودتون باید خلاقیت داشته باشید فقط من بنظرم 10 میلیون کمی کم باشه که اگر بتونید وام هم بگیرید خوبه--البته بازم میگم قبل از عمل اول حساب کتاب همه چیزو بکنید حتی بنشینید با خدوتون تخمین بزنید مثلا با این کار یا اون کار هفته های اول چقدر سود دارم چقدر مشتری و....

توصیه میکنم یک سری هم به قسمت روانشاسی انجمن بزنید واقعا موثره من خودم تازه شروع کردم مطالب خوبی داخلش داره-
تشکر فراوان که شرکت کردی دوست عزیز حالا نسبت به اوضاعی که من دارم کدوم میتونه سود بیشتری داشته باشه؟
تعمیر و نصب وسایل سرمایشی
ولی در خوزستان تقریبا کار فصلی محسوب میشه.
گرمایشی سرمایشی چون تمام شهر و حتی شهرهای اطرافو می تونی ساپورت کنی و این یعنی بازار گسترده تر.
لینک مرجع