سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست ایده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
من یه دختر 30 ساله ام با کلی آرزو، سابقه کاری بالا در امر فروش و بازاریابی و عکاسی و امور اداری و مدیریت داخلی شرکت. ولی با سرمایه ناچیز خیلی ام ناچیز. ولی راستش دیگه از کار کردن برای بقیه خسته شدم بعد از 10 سال و دلم میخواد برای خودم کار کنم. خسته شدم که دوندگیش و بدبختی کار واسه من باشه و سودش بره تو جیب یکی دیگه. خسته شدم که هر شب باید با استرس بخوابم که صبح فردا آیا کار دارم یا نه. آخه میدونید که تو ایران تضمین کاری هم نداری و ممکنه هر آن بگن برو. خسته شدم از نرسیدن به آرزوهام و.... راستش دلم می خواد یه کار واسه خودم بزنم اما نمیدونم چی؟ ایده ای به ذهنم نمیرسه و اگرم میرسه که خب پول میخواد. به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید. میسیHuhHuhHuh
شما که بازاریابی و فروش بلدین خیلی کارها میتونیین بکنین که دیگران نمیتونند؟ من یه پیشنهاد دارم واستون خیلی باحاله پخ بدین تا توضیح بدم
ببخشید چون دختر بود سریع جوابش دادینو براش ایده دارین تازه اونم از طریق پخ-----ههههههههه جالبه واقعا اگر ایده داری اینجا بگو همه استفاده ببرن-جالب تر از اون اگر یه پسر مثل من ایده بده تاپیکش خاک میخوره-
(10-05-2015 10:53 PM)general-smit نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشید چون دختر بود سریع جوابش دادینو براش ایده دارین تازه اونم از طریق پخ-----ههههههههه جالبه واقعا اگر ایده داری اینجا بگو همه استفاده ببرن-جالب تر از اون اگر یه پسر مثل من ایده بده تاپیکش خاک میخوره-
اگر شمام تاپیک زده بودید بنده همینو میگفتم ایدمو همینطوری نمیام به کسی بگم شمام بودی نمیگفتی .شمام میخای پخ بزن تا بگم ..........والا بخدا
(10-05-2015 07:04 PM)sorin نوشته شده توسط: [ -> ]شما که بازاریابی و فروش بلدین خیلی کارها میتونیین بکنین که دیگران نمیتونند؟ من یه پیشنهاد دارم واستون خیلی باحاله پخ بدین تا توضیح بدم

آخه هر کاری سرمایه می خواد خب که من ندارم. میشه بگین چه پیشنهادی واسم دارین؟؟؟ لطفا
آخه هر کاری خب سرمایه میخواد که من ندارم. میشه بگین چه پیشنهادی واسم دارین؟ لطفا
(10-06-2015 03:55 PM)zohrebayati نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-05-2015 07:04 PM)sorin نوشته شده توسط: [ -> ]شما که بازاریابی و فروش بلدین خیلی کارها میتونیین بکنین که دیگران نمیتونند؟ من یه پیشنهاد دارم واستون خیلی باحاله پخ بدین تا توضیح بدم

آخه هر کاری سرمایه می خواد خب که من ندارم. میشه بگین چه پیشنهادی واسم دارین؟؟؟ لطفا
آخه هر کاری خب سرمایه میخواد که من ندارم. میشه بگین چه پیشنهادی واسم دارین؟ لطفا

پیشنهاد من یه ایدس در ارتباط با فروش و بازاریابی با این تفاوت که برا خودنتون کار میکنین
(10-05-2015 05:30 PM)zohrebayati نوشته شده توسط: [ -> ]من یه دختر 30 ساله ام با کلی آرزو، سابقه کاری بالا در امر فروش و بازاریابی و عکاسی و امور اداری و مدیریت داخلی شرکت. ولی با سرمایه ناچیز خیلی ام ناچیز. ولی راستش دیگه از کار کردن برای بقیه خسته شدم بعد از 10 سال و دلم میخواد برای خودم کار کنم. خسته شدم که دوندگیش و بدبختی کار واسه من باشه و سودش بره تو جیب یکی دیگه. خسته شدم که هر شب باید با استرس بخوابم که صبح فردا آیا کار دارم یا نه. آخه میدونید که تو ایران تضمین کاری هم نداری و ممکنه هر آن بگن برو. خسته شدم از نرسیدن به آرزوهام و.... راستش دلم می خواد یه کار واسه خودم بزنم اما نمیدونم چی؟ ایده ای به ذهنم نمیرسه و اگرم میرسه که خب پول میخواد. به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید. میسیHuhHuhHuh

کدوم شهر هستید ایا اشنایی دارید که تو کار کیف و کفش باشه
شاید برای فروشگاه اینترنتی زیر بتوانید به ما کمک کنید
allmode.biz
لینک مرجع