سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اتمام حجت*****خواهشا وارد شوید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
راستش دیگه خسته شدم از چرخیدن تو فضای مجازی و دنبال یه کار خوب گشتن. من 18 سال سن دارمو هرچی هم پول داشتم تا الآن صرف خرید کتاب های کسب درآمد و اینا کردم که هیچکدومشونم نتیجه ای نداشت و از طرفی ام یه تصادفی کردم و تا چند روز دیگه باید بابتش پانصد هزارتومن بدم. خواهشا راهنماییم کنید که چیکار کنم که لااقل ماهیانه 600 یا 500 درآمد داشته باشم و یا تو این چند روز 500 هزارتومن جور کنم. میدونم الآن دوستان میپرسن چیکار بلدی؟؟ والا من از بچگی دنبال فوتبال و اینا بودم و فوتبالمم اونقدری خوب بود که از یکی از باشگاه های ترکیه واسم دعوتنامه اومد ولی چون خانوادم با فوتبال بازی کرد من موافق نیستند اجازه ندادن که برم
ازتون خواهش میکنم یه در زمینه شغلی یا فوتبال در ایران یه کمکی بهم بکنید
پیشاپیش ممنون.......
اتمام حجت عنوان جالبی نبود ولی...

در کل اگه میخوای کاری پیشنهاد کنیم که 2-3 روزه بهت 500 بده من یکی که چیزی به ذهنم نمیرسه
اینجور کارا به منطقه ای که توش زندگی میکنی بستگی داره دور و برتو نگاه کن ببین چه فرصتی هست که بتونی چند روزه این پولو جور کنی
اگر هم پیدا نکردی ناراحت نشو! چون واقعا سخته
بهتره این پولو از یکی قرض کنی

اگه عشقت فقط فوتباله وقتتو جاهای دیگه تلف نکن
برو سراغ فوتبال
(10-05-2015 12:27 AM)sinap نوشته شده توسط: [ -> ]اتمام حجت عنوان جالبی نبود ولی...

در کل اگه میخوای کاری پیشنهاد کنیم که 2-3 روزه بهت 500 بده من یکی که چیزی به ذهنم نمیرسه
اینجور کارا به منطقه ای که توش زندگی میکنی بستگی داره دور و برتو نگاه کن ببین چه فرصتی هست که بتونی چند روزه این پولو جور کنی

برو سراغ فوتبال
قبول داری که هیچکس تو ایران به همین راحتی ها نمیتونه بره دنبال فوتبال
گفتید قرض..... دنبال یکی هستم که 1 تومن بهم فوری وام بده و من در ماه 120 تومن بهش برگردونم کسی رو سراغ ندارید؟
(10-05-2015 01:24 AM)ali6731 نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-05-2015 12:27 AM)sinap نوشته شده توسط: [ -> ]اتمام حجت عنوان جالبی نبود ولی...

برو سراغ فوتبال
قبول داری که هیچکس تو ایران به همین راحتی ها نمیتونه بره دنبال فوتبال
گفتید قرض..... دنبال یکی هستم که 1 تومن بهم فوری وام بده و من در ماه 120 تومن بهش برگردونم کسی رو سراغ ندارید؟

قطعا همینطوره
اگر اسون بود که الان همه فوتبالیست بودن
بالاخره باید سختی بکشی.
----
نه کسی رو سراغ ندارم که ندیده و نشناخته 1 تومن پول بده!!!
لینک مرجع