09-21-2015, 12:40 AM
با سلام .
ما تو یه شهر 20 هزار نفری زندگی میکنیم در استان گلستان . مردم شهرمون عموما افراد سطح پایین جامعه هستند . البته ؛ با توجه به جایگاه مناسبی که داره مسافرین زیادی از این شهر عبور میکنند ، یه خصوص در بهار و تابستان .
شهرمون دو تا آشپزخونه داره ، که البته چه از لحاظ کیفیت غذا و چه مکانی که قرار دارند و چه شیک بودن محیط در سطح معمولی هستند . من یک مکانی کلیدی در دور میدان اصلی شهر که مکان مناسبی هم برای توقف مسافرین و دسترسی مردم شهر هست در نظر دارم ، و قصد دارم که یک غذا خوری متفاوت نسبت به سایر آشپزخونه های شهر تاسیس کنم .
حقیقتش اینه که خودم از حرفه آشپزی سر رشته ای ندارم ، اما ؛ اگه شرایط رو مناسب ببینم حتما بدنبال یاد گرفتن مهارتش میرم .
این رو هم بگم که اون مکانی که من در نظر دارم یک کبابی و یک پیتزایی در نزدیکیش قرار دارند ، اما غذا خوری وجود نداره .
سرمایه ای هم که میتونم برای اینکار هزینه کنم 10 میلیون تومن هست .
آیا راه اندازی چنین مکانی رو با شرایطی که دارم توصیه میکنید ؟
لطفا مشاوره های لازم در این خصوص رو بفرمایید ...
ما تو یه شهر 20 هزار نفری زندگی میکنیم در استان گلستان . مردم شهرمون عموما افراد سطح پایین جامعه هستند . البته ؛ با توجه به جایگاه مناسبی که داره مسافرین زیادی از این شهر عبور میکنند ، یه خصوص در بهار و تابستان .
شهرمون دو تا آشپزخونه داره ، که البته چه از لحاظ کیفیت غذا و چه مکانی که قرار دارند و چه شیک بودن محیط در سطح معمولی هستند . من یک مکانی کلیدی در دور میدان اصلی شهر که مکان مناسبی هم برای توقف مسافرین و دسترسی مردم شهر هست در نظر دارم ، و قصد دارم که یک غذا خوری متفاوت نسبت به سایر آشپزخونه های شهر تاسیس کنم .
حقیقتش اینه که خودم از حرفه آشپزی سر رشته ای ندارم ، اما ؛ اگه شرایط رو مناسب ببینم حتما بدنبال یاد گرفتن مهارتش میرم .
این رو هم بگم که اون مکانی که من در نظر دارم یک کبابی و یک پیتزایی در نزدیکیش قرار دارند ، اما غذا خوری وجود نداره .
سرمایه ای هم که میتونم برای اینکار هزینه کنم 10 میلیون تومن هست .
آیا راه اندازی چنین مکانی رو با شرایطی که دارم توصیه میکنید ؟
لطفا مشاوره های لازم در این خصوص رو بفرمایید ...