سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای شروع
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من تازه دانشگاه رو تموم کردم و متاسفانه تجربه کار آزاد رو ندارم ، با چند نفر صحبت کردم گفتن مغازه الکتریکی بدک نیست واسه شروع فعالیتت.

حالا با توجه به اینکه من اصلا تجربه بازار ندارم قصد دارم یکی دو سال به عنوان شاگرد توی یه مغازه ای کار کنم تا بتونم کمی تجربه به دست بیارم .

این رو بگم که من ساکن رشت هستم و قصد دارم اگه شد بعد یه مدت کسب تجربه بارمو ببندمو بیام تهران
چند تا سوال دارم:

1- اصلا این کار (الکتریکی ) رو پیشنهاد میکنین ؟ خب طبیعتا موضوع مالی برام اهمیت زیادی داره ومیخوام بدونم آیا در آینده میتونم سود قابل توجهی داشته باشم یا نه ؟روش حساب کنم به عنوان یه شغل پر درآمد ؟

2-اگر کسی داخل این کار هست یا آشنایی داره ، چجوری میتونم کار رو گسترش بدم ؟

3-کلا اگه پیشنهاد بهتری دارین یا ایرادی میبینین بیان کنین؟
همون رشتم خوبه. شاید نیازی به مغازه هم نداشته باشی. فقط تبلیغات باید کنی.
نصب آنتن مرکزی - تعمیر و نصب آیفون - دزدگیر اماکن - دوربین مداربسه - تعمیرات درب اتوماتیک پارکینگ - و کلی آیتم دیگه. همشون هم آموزشگاه دارن. تعمیرات تلویزیون یخچال و وسایل منزل. یا اسپیلت. فقط باید پیگیر بشی کدوم یکی پول بیشتری توشه.
سلام دوست عزیز
من مدرکم مهندسی الکترونیکه ولی کارم ربطی به الکترونیک نداره و درآمدم ماهیانه بالای 10 میلیونه.این ذو گفتم که فکر نکنی حتما شغلت باید در راستای مدرکت باشه.شما بازار شهرت رو بررسی کن و ببین چه کاری میتونه درامد خوبی داشته باشه و همون رو شروع کن.
لینک مرجع