سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دام ،طیور و شیلات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
p3: سلام . بعد از اینکه یه تفکیک ساده از انواع مرغ رو دیدید می رسیم به نژاد. نژاد مرغ یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب اونه که مرغدار به نسبت موقعیت جغرافیایی مرغداریش باید یه نژاد مطلوب رو واسه پرورش انتخاب کنه. جالبه بدونید که امروزه دستکاری های زیادی تو ژن های مرغ ها انجام می شه تا بتونن بهترین ضریب تبدیل و مقاومت رو از مرغ بگیرن. ضریب تبدیل یعنی مرغ به ازای هر 100 گرم دونی که می خوره چقدر گوشت می ده. یه مرغ تو سال 1360 در ایران ظرف 65 تا 70 روز به وزن 2 کیلو میرسید اما الان طرف 40 روز به این وزن می رسه . یکی از عوامل این تغییر اصلاح نژاد مرغ.
نکته : اسرائیلی ها یه نژادیو درست کردن تو مرغ که پر نداره و انرژی مصرفی مرغ برای تولید پر ، می ره واسه تولید گوشت و به این صورت ضریب تبدیل بهبود پیدا کرده!!!!!!!!!
نژاد هایی که تو ایران جواب داده و الان پرورش می دن به ترتیب محبوبیت :
1- راس ( بیشترین تعداد جوجه ریزی ایران رو داره)
2- کاپ ( یه مدت رو بورس بود ولی الان مقام دومی رو داره ..... جالبه بدونید مدیریتش الان دست یه خانومه که کل مجموعه رو اداره می کنه ( باور کنید کار سختیه))
3- لوهمن ( تعداد جوجه ریزی این نژاد خیلی کمه)
P4: یه نکته که اکثر کسانی که تو کار پرورش طیور ازش غافلن اینه : 1- به امید کارگر می مونن و خودشون بالا سر مرغداری نیستن 2- هوا هوا هوا = مهم ترین عامل سلامتی مرغ تامین درست هوای سالن
موفق باشید -
محمد جواد عزيز واقعا دستتون درد نكنه با اين توضيحات كامل و كاربرديتون منكه هيچ سررشته اي در اين زمينه ندارم كم كم دارم بهش علاقمند ميشم اميدوارم بقيه دوستان هم تجربيات ارزنده خودرا در ساير زمينه هاي شغلي اينگونه در اختيار عزيزان بگذارند و دست از كلي گويي بردارند
p5: سلام به دوستان . یه نکته : هیچ می دونستید که آنتی بیوتیکی که مرغ تغذیه می کنه تا چندین روز تو گوشتش می مونه و وقتی انسان اونو مصرف می کنه باعث مقاومت دارویی می شه؟ حالا می دونید فاجعه کجاست : نزدیک به 98 درصد مرغدارا این نکته رو نه تنها رعایت نمی کنند بلکه دقیقا 24 ساعت قبل از کشتار یکی از قوی ترین آنتی بیوتیک ها رو به مرغ می دن و فرداش شما مرغ بسته بندی می خورید با نظارت دامپزشکی!!!!!!!!!!!!!!!!
محمدجواد جان
ممنون از اطلاع رسانی شما
یک سوال
آیا خوردن بال مرغ ضرر دارد؟
- بین ما جا افتاده که بال مرغ یکی از خوشمزه ترین قسمت های بدن مرغه . اما باید بگم اگه دوستان به فکر سلامتی خودشون هستند بدونن که بال مرغ هیچ پروتئینی نداره و چون بال مرغ یکی از محل های تزریق واکسن و دارو به مرغ محسوب میشه با خوردن اون ( البته زبونم لال) یخ جورایی سرطانو به خودتون هدیه کردید. خانوم ها تو این قضیه باید دقت خیلی بیشتری داشته باشن.
یه عضو دیگه مرغ که بعدا دربارش صحبت می کنم جگر مرغه که متاسفانه تو ایران مصرف می شه. فقط اینو داشته باشین که جگر مرغ وحشتناکه؟!
دوستان بال مرغ نخورید حالا اگه نتونستید جلوی خودتونو بگیرید حداقل اون قسمت بالاییشو نخورید.
بازهم سوال :
محمد جواد جان، سنگدان مرغ چطور؟
- سنگدان مرغ هم خالی از ضرر نیست که به طور خلاصه به این موارد می شه اشاره کرد:
1- سنگدان مرغ محل جمع‌آوري سنگ‌‌ها و مواد نامناسبي است كه مرغ مصرف مي‌كند و وارد دستگاه گوارش مي‌شود.
2- ميزان كادنيوم، سرب و كروم در اين ماده غذايي بالا است و كلسترول بالايي دارد كه هر 100 گرم سنگدان مرغ 370 ميلي گرم كلسترول دارد
3-به دليل بالا بودن امگا6 سنگدان مي‌تواند مصرف آن التهاب‌زا باشد و براي افرادي دچار بيماري التهابي هستند ماده غذايي مفيدي نيست
در کل به دلیل نوع پرورش مرغ خیلی توصیه به مصرف اعضای داخلی آن نمی شود
با این توضیحات شما من که فکر کنم از حالا به بعد رژیم مرغ بگیرم.
(01-17-2012 01:42 AM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: [ -> ]با این توضیحات شما من که فکر کنم از حالا به بعد رژیم مرغ بگیرم.

ببین علیرضا جان اینها واقعیت هاییه که اگه روشن بیان بشه تو جامعه هرج و مرج می شه. شما فکر می کنی که مسئولین دامپزشکی و وزارت بهداشت نمی دونن چه خبره؟ می دونن ولی چاره ای ندارن . اگه شرایط پرورش مرغ ، کشتار مرغ و مصرف اونو تو اروپا ببینی متوجه عمق فاجعه می شی. البته من تو پست های بعدی سعی می کنم تا جایی که بتونم روش های تشخیص مرغ سالم رو تا اونجا که راه داره براتون بگم .
موفق و پیروز باشید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع