سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بهترین روش یا نرم افزار ساخت اپلیکیشن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
می خواستم یک اپلیکیشن آموزشی بسازم. مثلا با این امکانات:
- دارای منو
- قابلیت گذاشتن متن با فرمت دلخواه - عکس - صوت و احتمالا در آینده ویدئو
- یکی از منوها منوی پشتیبانی باشه که طرف بتونه از طریق تلفن پیامک تیکت یا ایمیل سوالاشو بپرسه
به نظرتون من باید بشینم برنامه نویسی یاد بگیرم؟ (اصلا حوصلشو ندارم) یا نرم افزارهای آماده مناسبی هم وجود داره که بتونه یک اپ آموزشی خوب رو باش درست کرد؟
بهترین نرم افزار رو بهم معرفی کنید.
اگر خارجی هست برای پرداخت هم راه حلشو بگید ممنون میشم
همچنین من ایدم اینه که آموزش بیشتر به صورت صوتی باشه که سریع تر آماده شه. یعنی سرفصل ها به صورت منو و با کلیک روی هریک میره به صفحه ای که فایل های صوتی مربوط به اون فصل وجود داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام دوستان من یک ایده جالب برای یک اپلیکیشین جالب دارم که توی دسته ی سرگرمی ها هستش و نمونه خارجی و داخلی هم نداره قطعا اگر ساخته بشه فروش خوبی میکنه آیا کسی هست برای همکاری؟ واینکه چظور بنذه باید اعتماد کنم و ایده را در اختیار قرار بدم؟
با تشکر
من خیلی سرچ کردم. یه سری سایت خارجی وجود داره که میشه بدون نیاز به برنامه نویسی باهاشون اپ ساخت ولی یا تبلیغ می ذارن یا باید ماهی مثلا 9 دلار پول بدیم. چندتا ایرانی هم بود که نمی دونم چه قدر می تونن حرفه ای باشن.
ولی ظاهرا بهترین روش برنامه نویسی هست. اگر ایده واقعا ایده خوبی باشه شاید ارزش داشته باشه برنامه نویسیشو آدم یاد بگیره.
من باز هم سرچ کردم چندجا بود که اموزش های ویدئویی فارسی داشت و کاربران در نظرات تعریف کرده بودن. و مدیر سایت هم گفته بود آموزش برنامه نویسی اندروید یک ماه بیشتر طول نمی کشه حداکثر.
من حالا دنبال اینم که ببینم بهترین آموزش رو از کجا میشه خرید؟
کسی اطلاعاتی داره بهترین آموزش برنامه نویسی اندروید کجاست؟
فعلا این:nikandroid.com/
تا بیشتر سرچ کنم.
لینک مرجع