سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با یادداشت کردن، اضطراب خود را کاهش دهید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
همیشه آمادگی برای حمایت همدیگر را داریم.Heart
محمد عزیز اتفاقا یکی دیگر از موضوعات بحث شده برگزاری سمینار توسر اعضای انجمن بوده است و بسیار خوشحال می شویم که در این زمینه همکاری مشترک داشته باشیم.
تکنیک یادداشت کردن در لحظه ی اضطراب
یک خودکار وچند کاغذ برداشته
تمام اضطراب و استرس و مواردی که دران لحظه به ذهنتان خطور میکند بدون توقف حرکت دست وفکر کردن در مورد موضوع ودقت در جمله بندی یاداشت کرده
سپس متن یادداشت را خوانده
خواه نا خواه از افکار بی موردی که به ذهنتان خطور کرده خنده تان میگیرد
در پایان یادداشت خنده دارتان(برگه اضطراب) را دور انداخته و به شروع مارتان مشغول شوید

این تکنیک را حتما انجام دهید
باسلام خدمت دوستان خوبم، اگر این مشکل استرس در کل سخنرانی باشه چه باید کرد، مثلا من موقع سخنرانی قلبم به شدت می زنه و صدام هم می لرزه و این یک مانع بزرگ، یا اعتماد به نفسم پایینه که به همه نگاه کنم یه جورایی می ترسم از قضاوت دیگران، حالا به نظرتون برای حل مشکلم چه باید کنم؟
اگر دقت کرده باشید منبری های بزرگ که گاهی مجالس دو سه هزار نفری برگزار می کنند در ابتدا سخنرانی خود را با صدایی پایین و با نام خدا و قرائت آیه ای از قرآن شروع می کنند و آن گاه از مردم طلب یک یا چند صلوات می کنند همین صلوات ها کافی است که اولا مستمعین ساکت شوند و ثانیا منبری جمعیت را وارسی می کند و ناگهان اضطرابش تمام می شود و می تواند مجلس را در دست گیرد.
برای بر طرف کردن اضطراب همچنانچه ادمین عزیز اشاره فرمودند نوشتن است.
در زمان اضطراب کاغذو قلمی را بردارید و هر چه را که دوست دارید بنویسید.
از وسایلی که دوست دارید از مکانهائی که رفته اید و لذت برده اید. از اهدافتان بنویسید. فقط بنویسید. داستان بنویسید و خود را در قالب قهرمان داستان فرض کنیدو......
مطمئن باشید که اضطراب به راحتی بر طرف می شود.
شما عزیزان چند پله جلوتر از دیگران هستید چون در این انجمن و بین عزیزانی هستند که به راحتی دیوار ذهنی خود را خرد میکنند.
موفقتر باشید.
به ویژه این که وقتی نوشتید نوشته های خود را مجددا بازنویسی کرده و پاکنویس کنید. باور بفرمایید چنان نیرویی می گیرید که خودتان متعجب می شوید!
مرسی حتما امتحانش می کنم، از راهنمایی شما عزیزان سپاسگزارم
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع