(05-01-2012 04:50 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]من در مورد ماشین اینو تجربه نکردم ولی در مورد خونه چرا شاید باور نکنید در دی ماه پارسال من و همسرم خسته از دست صاحبخانه که هی اجاره رو زیاد میکنه به فکر خونه خریدن افتادیم به روح پدرم قسم میخورم وقتی این فکرو میکردیم حتی 5 میلیون تومان نداشتیم شاید باور نکنید تا 15 بهمن ما یه خونه 100 متزی تو فردیس کرج خریدیم یعنی حدود 80 میلیون واسه خودمون هم مثل معجزه بود.
همه ما باید ایمان داشته باشیم که اگه بخواییم حتما میشه اگه از ته قلب بخواییم همه کائنات کمک میکنن که بشه
- خریدن خانه و خودرو و عروسی نیاز به حرکت اول دارد.وقتی بخواهیم ابروباد ومه وخورشید وفلک هم با ما همیار خواهند شد.
(05-01-2012 09:14 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (05-01-2012 04:50 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]من در مورد ماشین اینو تجربه نکردم ولی در مورد خونه چرا شاید باور نکنید در دی ماه پارسال من و همسرم خسته از دست صاحبخانه که هی اجاره رو زیاد میکنه به فکر خونه خریدن افتادیم به روح پدرم قسم میخورم وقتی این فکرو میکردیم حتی 5 میلیون تومان نداشتیم شاید باور نکنید تا 15 بهمن ما یه خونه 100 متزی تو فردیس کرج خریدیم یعنی حدود 80 میلیون واسه خودمون هم مثل معجزه بود.
همه ما باید ایمان داشته باشیم که اگه بخواییم حتما میشه اگه از ته قلب بخواییم همه کائنات کمک میکنن که بشه
- خریدن خانه و خودرو و عروسی نیاز به حرکت اول دارد.وقتی بخواهیم ابروباد ومه وخورشید وفلک هم با ما همیار خواهند شد.
من براي داماد شدنم حسابي تلاش كردم...... ولي در كمتر از چند ثانيه ابر ومه خورشيد وفلك دست به دست هم دادن كه دو خانواه بشوند دشمن خوني يكديگر........
انگار من از كائنات درخواست اشتباهي كرده بودم
ولي مهم نيست دفعه بعد كه 1395/5/5 اقدام ميكنم كسي جلودارم نيست
مطمئن باشید صلاحی در انجام نشدن این وصلت بوده .
اگر ایمان داشته باشیم که خدا صلاح همه ما رو بهتر از خودمون میدونه دیگه واسه نشدن کاری ناراحت نمیشیم
بارها اتفاق افتاد که کاری را انجام بدهم نشد.خیلی ناراحت شدم.
بعد از مدتی متوجه شدم که حکمت خداوند بود چون اگر انجام می شد برایم خیلی مشکل پبش می آمد.
اگه ایمان داشته باشیم که بخواییم میشه محاله اتفاق نیفته همه چی بسته به ایمانه ماست
اون كه شكي نيست هرچي خدا صلاح بدوند براي بنده اش انجام ميدهد
ولي من ازآينده خبري ندارم كه آيا به صلاح هم بود يا نه
پس باز تلاشم روميكنم تا بهترين نتيجه رو بگيرم
مرسي از لطف شما عزيزان