سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: همکاری در اصفهان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
درود به همگی
دوستانی که علاقه مند به کار مشاوره کسب و کار میباشند (در اصفهان) لطفا اعلام آمادگی بفرمایند، ما در حال تشکیل تیم جهت راه اندازی مرکز مشاوره کسب و کار هستیم.
با سپاس[font=Tahoma][/font]
ما هستیم. ولی از طریق دور کاری.
یعنی از طریق اینترنت مشاوره می دهم
به خصوص کسب و کار های اینترنتی
دوست عزیز به دلیل وجود دفتر فیزیکی به نیروی ساکن اصفهان نیازمند میباشیم
با سپاس از شما
دقیقا تعریف شغلی شما چیه؟؟همکارتون باید چه توانایی هایی داشته باشه؟؟؟؟؟
همکاران مورد نیاز ما دو دسته هستند :
1. فارغ التحصیلان رشته های مدیریت (بازرگانی - بازاریابی - MBA و ...)
2. دوستانی که انگیزه کارآفرینی ، کار تیمی ، خلاقیت و کسب و کارهای نو داشته باشند (مدرک و رشته مهم نیست)

مرکز مشاوره مدیریت ( کارآفرینی، برندینگ، بازاریابی و ...) و راه اندازی کسب و کارهای جدید از اهداف این تیم کاری خواهد بود.
(08-18-2015 09:35 PM)Utab نوشته شده توسط: [ -> ]همکاران مورد نیاز ما دو دسته هستند :
1. فارغ التحصیلان رشته های مدیریت (بازرگانی - بازاریابی - MBA و ...)
2. دوستانی که انگیزه کارآفرینی ، کار تیمی ، خلاقیت و کسب و کارهای نو داشته باشند (مدرک و رشته مهم نیست)

مرکز مشاوره مدیریت ( کارآفرینی، برندینگ، بازاریابی و ...) و راه اندازی کسب و کارهای جدید از اهداف این تیم کاری خواهد بود.

درود
من ساکن اصفهانم
لطفا در مورد کاری که میخواید انجام بدید توضیح بیشتری بدید
ممنون
مورد2 دقیقا قراره چه کاری انجام بده؟؟؟؟؟؟به صورت شراکت است یا استخدام؟؟؟؟؟؟
دوستان کار ما در زمینه مشاوره کسب و کار یه کار کاملا تخصصی و کار اصلی ما در مجموعه خواهد بود ولی به بچه هایی که تخصص خاصی ندارن ولی توانایی و انگیزه کار تیمی و خلاقیت و نوآوری در انجام کار داشته باشن رو هم نیاز داریم.
ضمنا کار به صورت کاملا اشتراکی میباشد و یکی از اهداف تیم راه اندازی کسب و کارهای جدید توسط خود اعضا میباشد.
عزیزانی که تمایل دارن مشخصات (نام و نام خانوادگی - تخصص - تحصیلات - توانایی- شهر محل سکونت) و شماره همراه خود را پیام خصوصی کنن لطفا .
همشهریان اصفهانی اعلام آمادگی کنند . . .
من که آخرش نفهمیدم کار شما دقیقا چیه و قرار من نوعی هم شهری چیکار بکنم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع