سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده میخوام واسه سرمایه گذاری..........
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام چند تا ایده دارم که مشابهش نداریم هنوز ولی خامه باید بیشتر بررسی بشه .ههیچ سرمایه ای ندارم چی کار باید بکنم خسته شدم از بس دنبال کار گشتم که حقوقشون انقد کمه که هیچ کاری نمیشه کرد .میخوام برای خودم کار کنم ولی چطوری شروع کنم نمیدونم
عاقایون ، دوستان ایده دار
ایده هاتونو اهدافتونو به سه بخش کوتاه میان و بلند مدت تقسیم کنید
ایده های بلند مدت رو به جز برای قبل خواب به فراموشی بسپرید
ایده های میان مدت رو 20% مواقع بهشون فکر کنید بپزیدشون : به این فکر کنید که با چه کار کوتاه مدتی میتونم سرمایه این کارو جمع کنم. یا اینکه چه ایده ای میتونی مکمل این ایده باشه که نیاز به سرمایه اش رو کم کنه یا از بین ببره!!
و همه وقت و سرمایه تون رو به ایده های کوتاه مدت زود بازده بدین!
فقط حواستون باشه که این فقط برای کوتاه مدته و ایده ها و آرزوهای دیگه ای هم دارین!!!

با تشکر از دوست ندیده ام امیر که از تو همین سایت باهاش آشنا شدم و این موضوعاتی که گفتم و بلندپروازی متعادل رو یادم داد
(11-18-2015 08:29 PM)Rezarezaee نوشته شده توسط: [ -> ]سلام چند تا ایده دارم که مشابهش نداریم هنوز ولی خامه باید بیشتر بررسی بشه .ههیچ سرمایه ای ندارم چی کار باید بکنم خسته شدم از بس دنبال کار گشتم که حقوقشون انقد کمه که هیچ کاری نمیشه کرد .میخوام برای خودم کار کنم ولی چطوری شروع کنم نمیدونم

سلام ایده هاتونو درمیان بزارید تا در صورت مقبولیت همکاری کنیم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع