سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای کسب درآمد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام میخوام راهنماییم کنید.میخوام یک سایتی ایجاد کنم که یک صنفی از تولیدکنندگان رو در سراسر کشور بهم متصل کنم تا مستقیم باهم کارکنن و دست دلال ها کوتاه بشه.این سایت میتونه سوداورباشه برآم چطور؟
(08-13-2015 12:43 PM)مرتضی حسین پور نوشته شده توسط: [ -> ]سلام میخوام راهنماییم کنید.میخوام یک سایتی ایجاد کنم که یک صنفی از تولیدکنندگان رو در سراسر کشور بهم متصل کنم تا مستقیم باهم کارکنن و دست دلال ها کوتاه بشه.این سایت میتونه سوداورباشه برآم چطور؟

این که ایده ی چند ماه پیش ما بود..!
(08-13-2015 03:46 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-13-2015 12:43 PM)مرتضی حسین پور نوشته شده توسط: [ -> ]سلام میخوام راهنماییم کنید.میخوام یک سایتی ایجاد کنم که یک صنفی از تولیدکنندگان رو در سراسر کشور بهم متصل کنم تا مستقیم باهم کارکنن و دست دلال ها کوتاه بشه.این سایت میتونه سوداورباشه برآم چطور؟

این که ایده ی چند ماه پیش ما بود..!
بنده هم جهت راهنمایی سوال کردم از دوستانی مثل شما که قبلا دنبالش بودین
هزینه تبلیغات داری بزن نداری طرفش نرو
فکر خوبیه
سایت علی بابا بزرگترین سایت چین هم همین طوری کار میکنه و رییسش پول دارترین ادم چین هستششش
نصف تراکنش های بانکی چین مربوط به همین سایت هست
اینده خوبی داره
بازار اینده بازار الکترونیک است
من با هات هستم
09382921399
باید ماهیتش یه چیزی باشه مثل ایسام ولی یه جاهاییش رو تغییر بدی که امکان عمده فروشی هم توش باشه
و با سایت های دیگه حتی خارجی هم بتونی همکاری کنی ، مثلا برای صادرات سایت شما واسطه بشه !!! مثل ایسام
البته هزینه میخواد
ولی کافیه دو بار تو تلویزیون تبلیغ بشه...دیگه کارت حله..
یه همچین سایتی رو راحت میشه زد اما با دلال ها نمیشه جنگید
خریدار نهایی برای پخش هم به دلال ها اعتماد داره
این جور روابط تلفنی هستش و شما نمیتونید پخش کننده عمده استانی رو مجبور کنید که با سایت یا نرم افزار موبایل کار کنه
مسئول بازاریابی شرکت ها هم بیشتر با پخش کنندگان کار میکنن و حوصله سایت بازی رو ندارن

من حدود هشت میلیون تومان سر وبسایت وسپار خرج کردم اما آخرش یه سایت فقط آموزشی برای من موند و شرکت ها و پخش کنندگان رو نتونستم به هم لینک کنم
چون خودشون به سیستم تلفنی و قیمت روز عادت کردن و حوصله به روز کردن قیمت در سایت یا استعلام قیمت در سایت رو ندارن
حتی سامانه پیامکی راه انداخته بودم برای اعلام و به روزرسانی قیمت ها اما باز هیچکی باهاش حال نکرد و صد برابر پول یه پیامک با موبایل حرف میزدن...
سلام میشه منم راهنمایی کنید از کچا شروع کنم
لینک مرجع