دوستان سلام...من یه خورده تو این سایت تازه کارم واسه همین اگه این بخش رو واسه گذاشتن این موضوع انتخاب کردم و شما فکر می کنید غلطه ،بنده رو عفو بفرمایید.و اما سوالی دارم.خیلی وقته دنبال کار می گردم و خبری نیست که نیست.تازگی می خوام تو بازار خانگی ثبت نام کنم چون نویسنده ام و همین طور نقاش ، می خوام اونجا واسه فروش بذارم و سوالاتی دارم
۱.چطوری از اون ها پول دریافت کنم که باعث بی اعتمادی نباشه
۲.چطوریباید کتاب الکترونیکی رو به دستشون برسونم یا مثلا اصل نقاشی رو
۳.آیا این کار جواب می ده و ارزش وقت تلف کردن رو داره.
لطفا راهنماییم کنید.
(08-11-2015 04:23 PM)mariya3 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام...من یه خورده تو این سایت تازه کارم واسه همین اگه این بخش رو واسه گذاشتن این موضوع انتخاب کردم و شما فکر می کنید غلطه ،بنده رو عفو بفرمایید.و اما سوالی دارم.خیلی وقته دنبال کار می گردم و خبری نیست که نیست.تازگی می خوام تو بازار خانگی ثبت نام کنم چون نویسنده ام و همین طور نقاش ، می خوام اونجا واسه فروش بذارم و سوالاتی دارم
لطفا راهنماییم کنید.
دوست عزیز هیچ چیزی در دنیا ارزش وقت تلف کردن رو نداره!!!
به اجرایی کردن ایده و پیگیری اهداف نمیگن وقت تلف کردن، وقت تلف کردن همونیه که الان احتمالا درگیرشی.
به ایده و هنر و خودت ارزش و بها بده، اگر خودت به هنرت و عرضه اون وقت تلفی بگی چه انتظاری از من مشتری داری؟
(08-11-2015 04:23 PM)mariya3 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام...من یه خورده تو این سایت تازه کارم واسه همین اگه این بخش رو واسه گذاشتن این موضوع انتخاب کردم و شما فکر می کنید غلطه ،بنده رو عفو بفرمایید.و اما سوالی دارم.خیلی وقته دنبال کار می گردم و خبری نیست که نیست.تازگی می خوام تو بازار خانگی ثبت نام کنم چون نویسنده ام و همین طور نقاش ، می خوام اونجا واسه فروش بذارم و سوالاتی دارم
لطفا راهنماییم کنید.
ایده خوبی می تونی با زدن یک سایت فروش آنلاین کتابت رو بفروشی و همزمان پولش رو هم دریافت کنی اگر بتونی نماد دیجیتال بگیری کارت راحت می شه و اعتماد سازی هم انجام می شه در فروش فایل هال الکترونیک می تونی نمونه از فایل رو واسه دانلود بزاری و بعد جهت خرید مشتری باید پول پرداخت کنه تا بتونه کل فایل رو دانلود کنه.
در مورد نقاشی هم از همون سایت می تونی اقدام کنی که با دیدن نقاشی شخص مبلغ مورد نظر را از طریق درگاه پرداخت بانک به حساب شما واریز می کند و بعد از تایید شما کالا به آدرس شخص ارسال می شود.
می تونی نمونه رو در امضاء بنده ببینی
سلام
هیچوقت ناامید نباشین، نویسنده ی کتاب هری پاتر، وقتی کتابش رو میبره پیش یه ناشر، بعد از خوندنش مسخره اش میکنه و کتاب رو پرت میکنه.
اما اون ناامید نمیشه و حالا از اون کلی فیلم و مباحث دیگه ساخته میشه.
پس خلاقیت خودتون رو دست کم نگیرید. بنظر من اگر خیلی شدید نیاز مالی ندارید، میتونین تمام وقت مشغول نقاشی و نویسندگی بشید. وگرنه بهتر است که اول مشغول به کار دیگ ای بشید و پاره وقت نقاشی و نویسندگی کنید. چون این یه کار خانگی هست، پس حتما وقتش رو پیدا میکنید.
موفق باشید.