سلام
دوستان گرامی علاقه مند برای واردات شریک و سرمایه گذار میخوام مورد اول مواد غذایی هست خودم خرید میکنم و اکثرا خودم میارم و اینجا هم مشتری دارم و میفروشم
مورد بعدی لباس هست اکثرا سفارش میگیرم و میخرم و ارسال میکنم
دنبال سرمایه گذار هستم بیشتر مواد غذایی از ترکیه وارد کنیم و اینجا بفروشیم
نکن اینکارو...ارومیه پره از شرکت های پخش مواد غذایی و پوشاک و .. که به بقیه شهر ها هم پخش میکنن
دیروز به یه ترکیه ای صحبت میکردم ، اگه بخوای "صادرات" داشته باشی من کمکت میکنم ، سرمایه که چیزی ندارم ولی میتونیم همکاری کنیم
خیلی چیزا اینجا هست که میتونی به ترکیه ببری...چون ترکیه بازار اروپاست...یعنی اگه بتونی اونجا بفروشی میتونه راه برای اروپا باشه
فرش دستباف ، میوه های فصلی ، عرقیات گیاهی ، زالو و .....
با سلام
آیا شما خودتون تو کار تجارت هستید
سلام
بله در حد کم واردات میکنم میخوام عمده وارد کنم
(08-08-2015 02:25 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ]نکن اینکارو...ارومیه پره از شرکت های پخش مواد غذایی و پوشاک و .. که به بقیه شهر ها هم پخش میکنن
دیروز به یه ترکیه ای صحبت میکردم ، اگه بخوای "صادرات" داشته باشی من کمکت میکنم ، سرمایه که چیزی ندارم ولی میتونیم همکاری کنیم
خیلی چیزا اینجا هست که میتونی به ترکیه ببری...چون ترکیه بازار اروپاست...یعنی اگه بتونی اونجا بفروشی میتونه راه برای اروپا باشه
فرش دستباف ، میوه های فصلی ، عرقیات گیاهی ، زالو و .....
سلام
دوست گرامی صادرات به ترکیه باید عمده باشه و اونجا مشتری داشته باشی چون کالایی که به ترکیه صادر میشه مواد اولیه هستن حجم بیشتری دارند و سود کم دارند
man mayel be sherakat hastam shomarato email kon
سلام دوست عزیز
کار خیلی خوبیه اگه بازار واسه فروششون باشه من سرمایم کمه ولی شاید بتونیم با هم کار کنیم
سلام دوست عزیز
کار خیلی خوبیه اگه بازار واسه فروششون باشه من سرمایم کمه ولی شاید بتونیم با هم کار کنیم
سلام
من یک شرکت در زمینه تاسیسات دارم دنبال چند سرمایه گزار هستم
الان در حال حاظر وقت مناسبی داسه واردات مواد غذایی نیست چون قانون ته لنجی رو بستن
سلام.
چجوری میشه به ترکیه میوه و عرقیجات گیاهی صادر کرد؟