سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با زمین 300 متری و 20 میلیون پول چه کاری پیشنهاد میکنید؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز ، ما یه زمین تجاری (گاراژ مانند) به متراژ 300 متر(10 در 30) داریم که یه مدت به فکر افتادم شروع به کار کنم ،حاشیه شهر نیست اما مغازه های اطراف بیشتر مربوط به اتومبیل هستن مثل مکانیکی ، لاستیک فروشی ، باطری فروشی ، صافکاری و رنگ آمیزی و غیره....
شهر کوچیک با جمعیت حدود 120 هزار نفر.... پول نقد هم تقریبا 20 ت
تخصص خاصی هم ندارم و دنبال کاری هستم که نیاز به تخصص نداشته باشه و بیشتر مدیریتی باشه ، مثل کارواش...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام
اگه مغازه های دور بر توکار ماشین هستند شما هم برو توکار ماشین
واقعا خسته نباشی رفیق!! یعنی خودم همچین چیزی به فکرم نمیرسید؟! زمینه تعمیرات ماشین که تخصص میخواد ، لوازم یدکی هم اکثرا خود تعمیر کارا با یکی کار میکنن و سخت میشه بین اون همه یدکی فروش داشت... دنبال یه پیشنهاد به خصوص هستم نه یه پیشنهاد کلی که شما دادی
سلام
اوایل پست تون رو که میخوندم اولین چیزی که به ذهنم اومد کارواش بود. هم مدیریتی هم مربوط به ماشین و هم سودده.
الان توو شهرستان 350هزار نفری ما به ازای هر دو خیابون یه کارواش هست.
شما بهترین موقعیت رو دارین. خوب و باحوصله کار کنین درآمد خیلی خوبی خواهد داشت، در مورد جزییات کارواش هم یه چیزایی میدونم. دوستانم در کارواش کار میکنند، اگه خواستین در اختیارتون قرار میدم.
(08-07-2015 08:55 PM)Danial_Javadi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
اوایل پست تون رو که میخوندم اولین چیزی که به ذهنم اومد کارواش بود. هم مدیریتی هم مربوط به ماشین و هم سودده.
الان توو شهرستان 350هزار نفری ما به ازای هر دو خیابون یه کارواش هست.
شما بهترین موقعیت رو دارین. خوب و باحوصله کار کنین درآمد خیلی خوبی خواهد داشت، در مورد جزییات کارواش هم یه چیزایی میدونم. دوستانم در کارواش کار میکنند، اگه خواستین در اختیارتون قرار میدم.

سلام ممنون از جوابتون ، تنها ترسی که دارم اینه که به خاطر جمعیت کم یوقت جواب نده ، اگه بتونید راهنماییم کنید که خیلی ممنون میشم ، چطور میتونم باهاتون صحبتی داشته باشم؟
لینک مرجع