سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی مغازه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز و بزرگوار
بنده 2 سال پیش یک تاپیک زدم که میخوام عرقیات گیاهی رو به نام خودم بسته بندی کنم و بفروشم .
الان بعد از 2 سال موفق به انجام اینکار شدم ، یک فروشگاه اینترنتی هم دارم .
کارهای ثبت برند هم انجام شده تا بتونم از ظرفیت خالی کارخانه ها استفاده کنم ولی فکر میکنم اینکار چندماهی زمان ببره .
حالا در حال حاضر بدلیل اینکه فرصت رسیدن کامل به فروش های اینترنتی رو ندارم میخوام یه مغازه تو تهران بزنم و یک فروشنده بزارم که هم اون سفارشات رو آماده و ارسال کنه و اینکه فروش مستقیم هم داشته باشم.
حالا مسئله اینجاست ، میخوام بدونم آیا اینکار منطقیه و جواب میده ؟
میخوام فقط عرقیات تولیدی خودمون رو بفروشم ؟
مهمترین مسئله اینکه در حال حاضر محصولات کد بهداشت نداره مشکلی برای فروش پیش نمیاد؟
پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم .
عطاری زیاد شده تو تهران من جای شما بودم اصلا هزینه اضافی نمیکردم خرج مغازه + خرج اون یه نفر + مالیات و گرفتن وقت و اعصاب خردی !! به همون عطاری ها و سوپر مارکت های یه محله از تهران یا کرج مراجعه حضوری داشته باشی مستقیم بدی بهشون راحت تر هستی .. بگو کارخونه داریم ... مغازه آدمو پیر میکنه مگر اینکه واقعا قدرت خرید مغازه تو جای خوب تهران و افتتاح یه عطاری کامل رو داشته باشی و عرقیاتش برای خودت باشه قضیه اش فرق میکنه
ممنون از نظرتون ولی به توضیحات بالا کارمند بودن من رو هم اضافه کنید و اینکه نمیرسم به آماده کردن و ارسال سفارشات .
البته من برای مغازه عطاری مد نظرم نیست و فقط عرقیات.
نمیخوام اینکارم ول کنم چون میگم تنها راه نجاتم از کارمندی همینه
سلام
میتونین یه نفر رو مامور کنین که سفارشات رو آماده و ارسال کنه، اینکه شما مغازه بزنید و کس دیگ ای رو اونجا بزارید اصلا کار درستی نیست، چون هیچکس به خوبی خود شما نمیتونه از پس مغازه داری بربیاد.
لینک مرجع