سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان
میخواستم در مورد نبات سازی و شکر پنیر دوستانی که توی این کار هستند از صفر تا 100 ش رو توضیح بدن فی سبیل الله 4yajuyo4yajuyo4yajuyo4yajuyo4yajuyo
باید بگم در شهر ما یا کلا میتونم بگم استان ما نبات سازی و شکر پنیر سازی اصلا وجود نداره و از شهرهای دیگه وارد میشه
هزینه دستگاه های تولیدی چقدر هستند قیمت روز ؟
هزینه مواد اولیه مثل شکر و احیانا زعفران در صورتی که واقعا از زعفران در تهیه نبات استفاده بشه اسانس های دیگه ای که استفاده میشه من جمله دارچین و یا میشه استفاده کرد.
پروسه کار چقد زمان میبره؟ منظورم از ب بسم الله که شکر و آب قاطی میشن تا محصول نهایی زعفران تولید شده ؟ چند روز طول میکشه؟
برای شکر پنیر سازی چطور؟
برای تولید در مقدار کم برای شروع و کشش بازار و شکست احتمالی و ضرر کمتر چقدر هزینه باید بذارم کنار؟در هر مورد هم نبات و هم شکر پنیر لطفا جواب بدین ، میتونم با امکانات موجود در خونه این کار رو راه بندازم؟
شکر پنیر سود زیادی داره یا نبات؟
با توجه به اینکه در شهر ما و چه در دور و اطراف کارگاهی موجود نیست تا استاد کار و یا حتی کارگر برای این کار استخدام کنم و همچنین هزینه اضافی در مرحله اول داره میخوام شخصا این کار رو انجام بدم نیاز به فرمول و یکم راهنمایی دارم
هر یک از دوستانی که در این کار هستند اگر کمکی میتونن بکنن خیلی خوشحال میشم
در بد وضعیتی هستم و ازدواج کردم از طرفی هم دانشجوام نمیتونم حتی شاگردی کنم توی حرفه ای
به این کار هم علاقه زیادی دارم از طرفی چون هنوز تولید کننده ای نیست دور و اطراف به نظرم میتونه سود ده باشه همچنین میخوام اقلا توی شهر خودمون در این حرفه اسم و رسمی داشته باشم
از دوستانی که بتونن کمکم کنن توی این مورد بسیار سپاس گذارم
سلام دوست عزیز درمورد نبات سازی می تونی تو اینترنت یک طرح توجیهی بخری قیمت وسایل و وسایل ابنبات سازی را اگر خواستی تلفن یکی از سازنده ان دارم می تونی بدهم تا بپرسی در مورد نبات بعد از درست کردن شربت ان حدودا سه تا 4 روز طول می کشه در ضمن بسته به اب و هوا منطقه هم دارد
(07-28-2015 02:03 AM)جواد فاضلان نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز درمورد نبات سازی می تونی تو اینترنت یک طرح توجیهی بخری قیمت وسایل و وسایل ابنبات سازی را اگر خواستی تلفن یکی از سازنده ان دارم می تونی بدهم تا بپرسی در مورد نبات بعد از درست کردن شربت ان حدودا سه تا 4 روز طول می کشه در ضمن بسته به اب و هوا منطقه هم دارد

با سپاس دوست عزیز
شماره تلفن رو لطف کنین ممنون میشم
آب و هوای شهر ما خشک هستش و گرم
سلام.منم دوست دارم همچین کارگاهی راه بندازم.ولی کسی نیست که آموزش بهم بده.در ضمن من ساکن جنوب هستم.نمیدونم جواب میده یا نه؟
این شغل اسمش آسونه ولی به شدت تجربه محوره......
پیشنهاد میکنم حداقل یک سال یا بهتر دوسال جایی شاگردی کنید.
لینک مرجع