سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی فست فود (فقط همبرگر)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.
یک چند وقتی هست ایده راه اندازی فست فود (فقط همبرگر)به ذهنم زده .
خواهش میکنم راهنماییم کنین .
چقدر سرمایه لازمه ؟
مغازه ای که باید کرایه کنم چند متر باشه بهتره؟
(07-25-2015 05:56 PM)taher63 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان.
یک چند وقتی هست ایده راه اندازی فست فود (فقط همبرگر)به ذهنم زده .
خواهش میکنم راهنماییم کنین .
چقدر سرمایه لازمه ؟
مغازه ای که باید کرایه کنم چند متر باشه بهتره؟


سلام دوست عزیزم ، من با مورد فست فود از نوع تک محصولی توی شیراز بنام " شب چره " برخورد کرد که جای تعجب داشت اینقدر مشتری داشت که باورم نمیشد .
قیمت کم البته محصول آنچنانی هم نبود بجز سس مخصوص خودشون ولی امتیازش قیمت کم بود 2700 تومان بدون نوشابه .
البته بسیار سریع کار میکردن صف خیلی روان داشت .
لوازم مورد نیاز البته راست کار بنده نیست ولی مشاهده کردم " 2 دستگاه فر تخت - 1 دستگاه یخچال ایستاده نوشیدنی - 1 دستگاه فریزر صندوقی بزرگ - 1 دستگاه صندوق صدور فیش و دخل - میز کار بابت برش نان و مخلفات - مقداری میز و صندلی و دکور و تبلیغات "
برای شروع فکر کنم به یک باب مغازه حداقل 25 متر نیاز هست و اینکه در جای شلوغ باشه .
ضمنا" میتونید همبر ذغالی هم به مجموعه اضافه کنید.
الان طرفای ما نمی دونم چه خبر شده ظرف یک سال پر شده فست فود. اکثرا فلافل سلف سرویس و پیتزاهای ارزون= 1 پیتزا بزرگ + نوشابه + سس + سالاد فقط 6-7 هزار تومن
به نظرم باید کارخونه تولید پیتزا و ساندویچ بزنی. یعنی ببینی چه تجهیزات جدیدی اومده که کار رو سریع و با هزینه کم انجام بده و کارگر کمتر نیاز داشته باشی. مثلا خورد کردن با دست دورش گذشته باید طوری باشه گوجه رو بریزی تو دستگاه و خورد شده بهت تحویل بده.
یا این فر پیتزا ریلی که 130 تا در ساعت پیتزا تولید میکنه.
تبلیغات هم خیلی خیلی مهمه. مشتری مداری هم. سرعت تحویل و معطلی کم مشتری. تمیزی. خوشمزگی. نباید حتی یک نقص کوچیک داشته باشی. برای یادگرفتن هم باید هزینه بدی ادم. یادگرفتن فرمول های اشپزی و بازاریابی
سلام منم تو فکر راه اندازی فست فود هستم، از همین پیتزا فروشی های ۶ ، ۷ تومنی . اگه اطلاعات دارین چجوریه به اشتراک بدارین لطفا
درود بر شما که به فکر کار و تلاش هستید.
بنده هم به فکر چنین کسب و کاری بودم و هستم.

ایده فست فود تک محصولی خیلی خوبه. به شرطی که بتونید کیفیت بالا و ویژگی منحصر بفردی داشته باشید. که این روش معمولا با همبرگر دست ساز بهتر و بیشتر جواب میده. به قول دوستان سس مخصوصی که ترکیباتش از خودتون باشه و خاص باشه هم گزینه پرقدرتی برای تمایز با سایر رقیبان خواهد بود.

پیشنهاد بنده اینه که به تهیه همبرگر دست ساز با خلوص گوشت بالا تسلط پیدا کنید. از ادویه های خاصی استفاده کنید و حتما یک سس مخصوص خودتون رو ابداع کنید (کار خیلی پیچیده ای نیست و فقط یه مدت تمرین و امتحان داره. البته باید با ادویه جات آشنا باشید)

بسته به شهری که در اون ساکن هستید میتونید مغازه ای 10 متری و به بالا تهیه کنید. (برای سرویس داخل محل باید محل کارتون بالای 25 متر باشه ، ولی برای بگیر و ببر می تونید از همون 10 متر استفاده زیادی بکنید)
تجهیزات همونی بود که دوست عزیزمون در ابتدا گفتن + ابزار و وسایل متداول پخت و پز

اگر به یک ویژگی خاصی شهرت پیدا کنید نیازی به بودن در محیط شلوغی نیست و میتونید با تبلیغات ساکت ترین محله رو به شلوغ ترین محله تبدیل کنید (البته در نظر داشته باشید که دسترسی و آدرسی دهی سرراست داشته باشید)
پیشنهاد : اگر در جایی به غیر از تهران هستید می تونید یک تا دو خیابان اطراف پارک اصلی شهر مغازه بگیرید و در محل پارک ها و مراکز تفریحی تبلیغات کنید

موفق و پایدار باشید
(07-25-2015 05:56 PM)taher63 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان.
یک چند وقتی هست ایده راه اندازی فست فود (فقط همبرگر)به ذهنم زده .
خواهش میکنم راهنماییم کنین .
چقدر سرمایه لازمه ؟
مغازه ای که باید کرایه کنم چند متر باشه بهتره؟
سلام
یک مغازه 20متری برای همبرگر کافی است
و اگر متریال دیگر هم اضافه کنید مثل فلافل بندری و غیره بهتر است چون هر کسی یک سلیقه دارد و همه همبرگر دوست ندارند و بدین وسیله مشتریانتان بیشتر می شوند.
دانلود رایگان
..
سلام و درود ؛ دوست عزیز دوره فست فود های تک محصولی منقضی شده خیلی کم اتفاق می افته که کار و بار فست فود تک محصولی بگیره ، شخص بنده شاید سالی یه بار برگر بخورم ؛ خیلی کم پیش میاد که چن نفر به فست فودی مراجعه کنند و همگی به اتفاق یه چیزی سفارش بدن لطفا تنوع محصولات خود رو همراه با کیفیت افزایش بدید و اصلا روی یک محصول تمرکز نکنید .
لینک مرجع