سلام
نظرتون درمورد راه اندازی یک کافه میوه که برای مردم انواع میوه ها رو به صورت خیلی شکیل
برش بزنه و تو ظرفهای قشنگ بهشون بده ، چیه؟ مثل کافی شاپ های امروزی ولی
فقط میوه و آب میوه ارائه بده. به نظرتون چطور میشه این جا انداخت؟
(07-24-2015 08:04 PM)hamed_ghasemi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
نظرتون درمورد راه اندازی یک کافه میوه که برای مردم انواع میوه ها رو به صورت خیلی شکیل
برش بزنه و تو ظرفهای قشنگ بهشون بده ، چیه؟ مثل کافی شاپ های امروزی ولی
فقط میوه و آب میوه ارائه بده. به نظرتون چطور میشه این جا انداخت؟
درود بر دوست میلیارد من.
با من در تماس باشید.
به صورت پیام خصوصی در سایت.
سپاس
ایده جالبیه ایده خودته ؟ یا توی کشور های خارجی هست ؟
به نظر من توی ایران خیلی سخت بگیره باید بالا شهر و جاهای گرون باشه از نظر من و البته قیمت هم مناسب باشه
حالا باید ببینی میصرفه یا نه
میوه به تنهایی کار اشتباهی است اکثرا کافه میاند برای قهوه و بستنی و........شما اگر خواستی این کار را انجام بدی +چیزهایی که بقیه کافه ها دارند شما میوه را اضافه کن
ايده هست كه در كشور هاي بخصوص مالزي - تايوان و چين درحال اجرا هست
اما به شكل سنتي و در حجم كوچيك
در مورد كافه يك مشكل اساسي وجود داره اونم خنك كردن ميوه ها و همينطور سالم نگه داشتند ميوه ها هست
همونطور كه ميدونيد همه ميوه سرد دوست دارند براي اينكه حجم ميوه زياد را خنك نگه داشت به چند يخچال نياز هست كه خود اين هزينه را افزايش ميدهد و در خيلي از موارد با انباشت ميوه يا كاهش ميوه رو به رو خواهيد بود
مشكل دوم نگهداري ميوه هاست كه نميتوان بيش از 1 روز برخي ميوه هارا نگه داشت
مشكل سوم پوست ميوه هاست. اينكه اگر گرفته نشود در زمان سفارش مشكل تايم اماده سازي را خواهيد داشت.
اگر هم پوست كنده شود مشكل نگهداري و اكسيد شدن يا همان رنگي شدن ميوه ها(مثل زرد شدن سيب- سياه شدن موز) رو خواهيد داشت.
مشكل هزينه و فصلي بودن ميوه ها هم كه جاي خود دارد.
اگر براي اين موارد راه حلي داريد اقدام كنيد بصورت كافه اي
خوب و شدنی است فقط باید نترسید و با برنامه ریزی انجامش بدین .. ضمنا تو منطقه مرفه نشین فقط جواب میده