07-24-2015, 12:18 PM
سلام به دوستان گرامی
من توی یک شهرستان کوچک (20هزار نفر مرکز شهر+50هزارنفر توابع تا فاصله 15 کیلومتری) ی کافی نت دارم که درآمد پایینی داره، غیر از ما 2تا کافی نت دیگه هست - متاسفانه تو مواقعی که کار خاص اینترنتی زیاد میشه(مثل یارانه و مالیات و ...) حتی تایپی ها و گاهی عکاسی ها هم کارای اینترنتی انجام می دن - جدیدا تقاضای نمایندگی ای دی اس ال کردیم ولی فعلا جوابش نیومده
پیشنهاداتی برای افزایش درآمد احتیاج دارم
مشخصات : 36 متر مغازه در زیرزمین پاساژ
در یکی از خیابان های شلوغ
- از سال 86 اینجا بودیم - البته از سال 90 که متاهل شدم کارم رو خیلی جدی تر گرفتم
- 4 تا سیستم داریم و دو تا میز و سیستم مدیریت
- خودم تقریبا روی تمام مباحث رایانه و اینترنت و شبکه تسلط دارم
- 34 سال سن دارم
- سرمایه اصلا ندارم ولی می تونم تلاش کنم و تا 5 میلیون وام بگیرم
- به دلیل شرایط خانمم نمی تونم از شهرستان دور بشم
- ی نفر همکار هم دارم که ی مدتیه برای اینکه روحیه موندن داشته باشه بهش درصدی حقوق می دم
- عملا برای کارهای بیرون از مغازه دستم بازه و به راحتی می تونم کافی نت رو به همکارم بسپارم
- پرینتر و دستگاه کپی و اسکنر و فضای اضافی در اختیار دارم
- به این هم علاقه دارم که به کارای دیگه هم فکر کنم
- چند ماهه که بعضی از کارهای با درآمد خوب مغازه (مثل درخواست سوخت گازوئیل کشاورزا رو انحصاری دادن دست خدمات ارتباطی) و افت زیادی از لحاظ درآمد داشتیم (حدود 500هزارتومن خالص برام میمونه)
- یه سری لوازم مازاد موجوده که البته مشتریش کمه (مودم پتون و رک و آنتن تلترونیکس دوربرد و میکروتیک و لوازم شبکه)
ببخشید که نامنظم نوشتم - اینقد تو اقساط و بدهی ها و هزینه های زندگیم موندم که حاضرم همه کاری انجام بدم
پیشاپیش از راهنمایی اساتید محترم متشکرم
من توی یک شهرستان کوچک (20هزار نفر مرکز شهر+50هزارنفر توابع تا فاصله 15 کیلومتری) ی کافی نت دارم که درآمد پایینی داره، غیر از ما 2تا کافی نت دیگه هست - متاسفانه تو مواقعی که کار خاص اینترنتی زیاد میشه(مثل یارانه و مالیات و ...) حتی تایپی ها و گاهی عکاسی ها هم کارای اینترنتی انجام می دن - جدیدا تقاضای نمایندگی ای دی اس ال کردیم ولی فعلا جوابش نیومده
پیشنهاداتی برای افزایش درآمد احتیاج دارم
مشخصات : 36 متر مغازه در زیرزمین پاساژ
در یکی از خیابان های شلوغ
- از سال 86 اینجا بودیم - البته از سال 90 که متاهل شدم کارم رو خیلی جدی تر گرفتم
- 4 تا سیستم داریم و دو تا میز و سیستم مدیریت
- خودم تقریبا روی تمام مباحث رایانه و اینترنت و شبکه تسلط دارم
- 34 سال سن دارم
- سرمایه اصلا ندارم ولی می تونم تلاش کنم و تا 5 میلیون وام بگیرم
- به دلیل شرایط خانمم نمی تونم از شهرستان دور بشم
- ی نفر همکار هم دارم که ی مدتیه برای اینکه روحیه موندن داشته باشه بهش درصدی حقوق می دم
- عملا برای کارهای بیرون از مغازه دستم بازه و به راحتی می تونم کافی نت رو به همکارم بسپارم
- پرینتر و دستگاه کپی و اسکنر و فضای اضافی در اختیار دارم
- به این هم علاقه دارم که به کارای دیگه هم فکر کنم
- چند ماهه که بعضی از کارهای با درآمد خوب مغازه (مثل درخواست سوخت گازوئیل کشاورزا رو انحصاری دادن دست خدمات ارتباطی) و افت زیادی از لحاظ درآمد داشتیم (حدود 500هزارتومن خالص برام میمونه)
- یه سری لوازم مازاد موجوده که البته مشتریش کمه (مودم پتون و رک و آنتن تلترونیکس دوربرد و میکروتیک و لوازم شبکه)
ببخشید که نامنظم نوشتم - اینقد تو اقساط و بدهی ها و هزینه های زندگیم موندم که حاضرم همه کاری انجام بدم
پیشاپیش از راهنمایی اساتید محترم متشکرم