سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تنها مسئله ای که هنوز نتوستم براش راه حلی پیدا کنم!!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان عیدتون مبارک!

تقریبا دو سالی و نیمی میشه که با انجمن آشنا شدم و همین حدود هم هست که وارد دنیای کار آفرینی و بازار شدم و الحمدلله تو این مدت تجارب زیادی پیدا کردم و مسائل و مشکلات زیادی رو تونستم حل کنم !

اما....
تا حالا فقط یک مسئله (بهتره نگیم مشکل) مونده که حل نشده و گاهی اوقات اذیتم می کنه و اونم افزایش سرمایه برای گسترش کار هست! تقریبا همه راههای معمول رو بررسی و امتحان کردم! وام بانکی، شراکت،سرمایه گذار و ...

الان در شرایطی هستم که الحمدلله کارم رو به پیشرفت هست و برنامه هام طبق روال داره میره جلو اما همین تنها مانع هست!

منتظر نظر اساتید و دوستان هستم!
خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه!

این همه روش گفتین بعد انتظار چی دارین؟
به نظرم بیشتر از نظر ذهنی یا روانی با افزایش سرمایه مشکل دارین تا با خود مساله!
[quote='tondar12' pid='154375' dateline='1437324774']
سلام به همه دوستان عیدتون مبارک!

تقریبا دو سالی و نیمی میشه که با انجمن آشنا شدم و همین حدود هم هست که وارد دنیای کار آفرینی و بازار شدم و الحمدلله تو این مدت تجارب زیادی پیدا کردم و مسائل و مشکلات زیادی رو تونستم حل کنم !

اما....
تا حالا فقط یک مسئله (بهتره نگیم مشکل) مونده که حل نشده و گاهی اوقات اذیتم می کنه و اونم افزایش سرمایه برای گسترش کار هست! تقریبا همه راههای معمول رو بررسی و امتحان کردم! وام بانکی، شراکت،سرمایه گذار و ...

الان در شرایطی هستم که الحمدلله کارم رو به پیشرفت هست و برنامه هام طبق روال داره میره جلو اما همین تنها مانع هست!

منتظر نظر اساتید و دوستان هستم!
سلام دوست عزیز
شما در چه شاخه ای و در چه شهری فعالیت دارید؟
شاید بتونم سرمایه گذار براتون پیدا بکنم
لینک مرجع